|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Znajdzie sie ktos kto ma na dysku plik 'zainfekowany' owntibia? Jezeli tak to prosze zeby go upnac i wyslac mi linka. Ps. moglby ktos kumaty napisac mniej wiecej na jakiej zasadzie dziala to gówno ? Z gory thx, pzdr ;p
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() A co chcesz sprobowac pobawić się w haking? <lol>
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No bo nie rozumiem o co ci chodzi i po co ci ona jest...Miałem na mysli to ze nie wiesz na jakiej zasadzie to dziala i chcesz sam sprobowac
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba chcesz jakiś deleter zrobić ? ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znajomy jest dobry w te "klocki". Zna sie na zabezpieczeniach, pracuje nad paroma projektami, m. in. darmowym programem av. Jak mu dzis powiedzialem ze jakis lamus bogaci sie w tak glupi sposob to koniecznie chcial zobaczyc jak to dziala.
Tyle ![]()
![]() |
![]() |
Necross_Elite |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: konto hakiera
|
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Teraz trudno będzie zrobić jakikolwiek program do usuwania owntibii z kompa, bo... ![]() Dzieciaki z vipem mogą wgrać do konfigu dowolna ścieżkę, jak widać na załączonym obrazku, więc te wszystkie Deletery szlag trafi : ) Program wysyła na login podany w konfigu twoje passy przy logowaniu się do gry ^^ (screen wziąłem z forum owntibii). Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 05-05-2007 o 22:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Potrzebuje próbek owntibii free oraz vip...jak ktoś ma to proszę o wstawienie lub wysłanie linka z nimi na PW.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @owntibia*****
Wizz 1 - 0 Pleby z torga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |