|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() No to dzisiaj zaszalałem ...
Są takie nagrody za głupotę ... imienia Darwina. Przyznawane są za najgłupszą śmierć. Ja wprawdzie nie zginąłem , ale to co dziś wyczyniałem to szczyt ! Poszedłem dzisiaj na nockę do cafei , za 10 zł. godz. od 24 - 8 ... Nie grałem w tibię tydzień i miałem olbrzymi głód gry ! Siadam do kompa , wstukuję kody i błąd. Ponownie wstukuję i znowu zle. Mimo ,iż wstukiwałem wcześniej to hasło setki razy okazało się , że zapomniałem.Myślałem ,że to niemożliwe ... A jednak stało się ! Bałem się , że mnie shakowali ,albo coś w tym stylu. Miotałem się w tej cafei jak dziki człowiek , nerwy napięte do granic możliwości. Najgorsze scenariusze w głowie ... normalnie śmierć tibijska w oczach !!! W końcu po godzinie z minutami , mimo wielu prób dałem za wygraną i ... I pobiegłem do domu < ok. 25 min. w jedną stronę > w poszukiwaniu hasła. Ponieważ bałagan mam spory , szanse miałem małe ... Ale udało się !!! Okazało się , że przy wpisywaniu hasła zmieniłem tylko jedną rzecz ... jedną małą literkę. I przez to ten cały cyrk. Teraz trenuję swoją ukochaną rycerką i doceniam w pełni uroki tibii. Po co to wszystko piszę ? Po pierwsze , żeby odreagować własne emocje ... Wiem ,że tu na forum są ludzie , którzy mieli podobne historie ... Po drugie , ku przestrodze dla nowych graczy ... pamięć ludzka jest zawodna ! A i jeden wniosek z tej przygody : kody do tibii < i nie tylko > powinno się mieć w kilku strategicznych miejscach. Dla niepoznaki może to być napisane szyfrem np. telefon do Teresy , bądz Teodora ... my wiemy o co chodzi , a jak ktoś zobaczy to nic sie nie stanie. Straciłem dwie godziny przez własną głupotę i pewność siebie , że zawsze będę pamiętał hasło. Ostatnio edytowany przez Angelus - 27-09-2004 o 02:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Jak sie nie gra przez dluzszy czas, to nic dziwnego, ze mozna zapomniec hasla. Jak sie gra codziennie i codziennie sie go kilkakrotnie wstukuje, to haslo zna sie jak imie i nazwisko. Jak nie grasz, to staraj sobie powtarzac haslo, w kazdej wolnej chwili, to na prawde ulatwia utrwalenie hasla.
PS: Jakby ktos w telefonie do Tereski zobaczyl litery to by sie bardzo zdziwil ;p
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mam wszystkie hasła, kody, ważne linki, seriale do oprogramowania zapisane w notatkach telefonu komórkowego jako "poufne", czyli zapisane... pod hasłem telefonu. Ale często z tego korzystam, więc żaden problem.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() oho albo mieszkasz w małym mieśćie i miałeś zamieć śnieżna albo w bardzo dużym mieście z jedną kafeją(żadko się to zdaża
![]() nie czepiać się blędów!!!!! |
![]() |
![]() |