|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Przed chwilą trenowałem moim knightem 10 lvl se jakieś 30 minut z kolesiem na 8 lvl. Zgodnie z zaleceniami używałem zwykły dagger i wooden shield, bez pancerza. On miał mace i pewnie studded shield i jakiś równie Rookgard'owy pancerz
![]() PS Dodam jeszcze, że on czasem zadawał mi ze 2 dmg, a ja mu nic (wiadomo - on miał mace i pancerz, a ja tylko dagger ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() im wyższe skille tym wolniej advance lecą
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Musisz zadawać mu lekkie obrazenia. 30+1krew
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Im wiekszy skill tym wolniej rosnie.
I jest taka regula ze co 30 udzrzenie w tarcze musi sie polac krew i tak mniejwiecej to wyglada |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Dobra teraz trenujemy obaj z daggerem, wooden shield i bez pancerza, na balance, zadajemy se troche obrażeń i skille spoko rosną. Dzięki za pomoc
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() ostry ziomekk.. Jakie masz teraz skille ?