|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia 4ever
Poziom: xx
|
![]() Własnie oglądałem tibie earth i zobaczylem dwa ciekawiace mnie miejsca
hyyp://tibia.pl/earth.php?x=32687&y=32143&z=8 -Pierwsze miejsce hyyp://tibia.pl/earth.php?x=32661&y=32152&z=12 -Drugie plz o napisanie mi conieco o tych miejscach ![]() PS. te hyyp (http) celowo ![]() Ostatnio edytowany przez Grimer - 06-05-2007 o 15:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Obydwa miejsca są w Desert Dungeon. Oglądnij filmik z Cichym Macem pod tibie 7.5 jak zwiedza te miejsca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Moze cos tam jest ciekawego
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ty idioto... Juz w 3 temacie z rzedu widze twojego bezsensownego posta zeby wszyscy zobczyli twoj zajebany podpis i twoja strone z keyloggerami, watpie zeby sie ktos na to nabral patrzac na date dolaczenia wiec prosze cie cicho milo i spokojnie: s*******aj.. #Sorki ale mi nerwy puscily -.- @Down Ciekawe ile on lat ma ![]() Wczoraj spotkalem w dp pieknego polaka co mial 12 lat (przyznal sie) Gonsior pogromcaa (on): free items Gonsior pogromcaa: pl May 05 2007, 20:15:14 CEST Killed Gonsior Pogromcaa at Level 8 unjustified Gonsior pogromcaa: za co Ja: za to ze przynosisz wstyd polakom ;s *Gonsior odchodzi 5 sqm Gonsior pogromcaa: pl Gonsior pogromcaa: free items Gonsior pogromcaa: plx Na liscie deadow widac ze prosil juz tak setki razy xD Hail PL! Ostatnio edytowany przez Cashtan - 06-05-2007 o 16:48. Powód: Bo tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|