|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Jak każdy wie (lub nie wie) w wielu tematach o spike swordzie przewija się pewne zdanie: "(K)Nightmare powiedział: Szukacie za daleko, a rozwiązanie macie pod nosem" albo coś w tym stylu. A może mi ktoś powiedzieć czy (K)Nightmare udzielał kiedyś wywiadu? Jeśli tak to kiedy i gdzie można było go przeczytać. Jeśli ni to komu, gdzie i kiedy to powiedział. Nie wydawało wam się to nigdy dziwne? Każdy mówi: "Bo kolega mojego kolegi..." - najczęściej jest wyśmiewany itd. W tym wypadku jest inaczej chociaż wynika z tego, że to też ktoś usłyszał od kogoś itd.
Pytanie do was jest takie: Gdzie, kiedy, dlaczego, komu, czemu, w czym, na czym (...) (K)Nightmare powiedział to tajemnicze, lecz sławne zdanie? Prosiłbym o wypowiedzi osób, które wiedzą coś na ten temat, a nie durne posty kilku użyszkodników - "Nie wiem, ale ja tak mówię i już", "Mój kolega mówił, że widział, ale nie wie gdzie"... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sory ,że pisze chociaż nic o tym nie wiem ale moim zdaniem ktoś puscił o tym plotke i dlatego są jakieś niepewne pogloski a nie konkretne informacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Wywiad z Knightmare na TibiaNews: http://www.tibianews.net/section.asp?Ids=2&Id=40
Cytuj:
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Profesja: Knight
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Gdzies widzialem tez przetlumaczony wywiad z nim na jezyk polski i pewnie wielu go widzialo dlatego cytuja jego slowa
@down bardzo inteligenta wypowiedz , nie wiesz to sie nie udzielaj Ostatnio edytowany przez Wiechoss - 06-05-2007 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() O to mi Outsane chodziło. Dzięki bardzo ;]
Ostatnio edytowany przez Kshaq - 06-05-2007 o 23:54. |
![]() |
![]() |