|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cormaya, nie Carlmaya.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Z tego co mi wiadomo to na Cormaya nie ma potworków
![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Sa tylko domki i statek parowy do kazo
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Blondynka
|
![]() Są... Wlasnie stoje i trenuje przy cormayi ( czy jak to sie odmienia). Jak wiadomo cormaya jest polaczona z edron przejsciem podziemnym. Jest to dosc duzy resp rotow. Osobiscie polecam od strony cormayi wchodzic w kazda pierwsza dziura, az znajdziesz sie na -5. Sa tam carrion wormy i zwykle roty. Ja bije carriona, a rot mnie
![]() Poza tym mozna poprosic sorca/druta o summniecie ghoula czy monka i wziac sobie 2 spidery, ktore sa na zach wyspy niedaleko pola.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 08-05-2007 o 14:58. |
![]() |
![]() |