|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam
Mam problem. Wiecie jak to każdy knight ma ze skilowaniem, jeszcze na non pvp ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() jak jestes w thais to idziesz na prawo, odkopujesz dziure do trolii, idziesz najdalej w prawym dolnym rogu schodzisz na dol i masz resp slime, jest on czesto zajety niestety =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 177
|
![]() hmm.
Bardzo fajnie skilluje sie na tiquandzie. NIe bede opisywal bo tam jest pelno slimow, i croco. wiec i jedzienia nie brakuje. Dla facc Black Knight house. W tych miejscach zawsze skillowalem i uwazam sie sa najlepsze. pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Black Knight House to bardzo dobra miejscówka,ale znam jeszcze jedną koło dwarf bridge(nie wiem czy to sie tak pisze) jest TrollCamp,a zaraz obok drzewko.Odkopujesz ukrytą dziurę i idziesz troszkę do góry aż zobaczysz kratkę,w niej jest slime
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Kopalnie dwarfów obok kazoo lub w kazoo.Te obok kazoo sa na wschód od Carlin .Na południe od Goblinow.....
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dla Pacc płyniesz do port hope i idziesz cały czas na północ tam jest dużo slimów
, wolne prawie cały czas i bez noobów ^^ polecam tą miejscówkę sam tam własnie skilluje. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Arcardon
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 50
Poziom mag.: 48
|
![]() Jest kilka respów slime'a obok domku wiedźmy Wydy na bagnach(w drodze na Blood herb). Niestety jest tam coraz więcej noobków...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Imię: Kido Pham
Profesja: Knight
Gildia: Kindred Bladers
Świat: Candia
Poziom: 36
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Dla facc jest super miejsce na wschod od venore. Resp chyba 6 slimow i 3 miejsca do skillowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Imię: Kido Pham
Profesja: Knight
Gildia: Kindred Bladers
Świat: Candia
Poziom: 36
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() post wskoczyl przez przypadek
do usuniecia ![]() Ostatnio edytowany przez Shriiiiek - 08-05-2007 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Imię: kasii
Profesja: Paladin
Świat: astera
Poziom: 100
Skille: 90+2/69
Poziom mag.: 20
|
![]() wezcie nie piszcie o wszystkich miejscach 1 mu styka ogółem w okolicy venore jest 10 slimów do skilowania wiec niech on sam troche poszuka niejest to trudne (10 jest bezpiecznych + 2/3 hardcorowe bo moga ci podlurowac różne nieładne stworzonka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ja jeszcze dodam ze na Ghostlandzie na -5 i na powierzchni da sie skilować lecz często wybijają , a ja osobiście trenuje na foldzie , mało noobów i nie ma problemów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() macie fajne skilowania na slime, zachowajcie je dla siebie, natomiast podaliście mu już dużo fajnych miejsc.
@autor samemu szukaj miejsc ze skilowaniem za pomocą mapy respawnów na tibia.pl, ja tak szukałem i znam o wiele lepsze niż te wyżej wymienione ![]() |
![]() |
![]() |