Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Harmonia

Notki

Harmonia Wydarzenia ze świata Harmonia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-05-2007, 19:47   #1
Lucki5
Guest

Domyślny Oszust

Mam mały problem,a raczej duży .Zapisałem sie do Gildii o nazwie "Street Beggars" ,ale okazało sie że to można powiedzieć gildia złodziei. Lider o Nicki ANLAS AMIN namówił mnie na pokazanie Blue Robe w Gildhaus ,napoczatku nie chciałem ,ale potem pokazałem a no coś zrobił ,że wyrzuciło mnie z donu a moja zbroja została .On wzioł ją i sie wylogował,(gram w tibie od niedawna i nie wiedziałem że lider może coś takiego zrobić) .Pisałem nawet do GM ale oni są jacyś dziwni nie obchodzi ich chyba że jedna osoba została oszukana ,a złodziej sie cieszy z nowego przedmiotu.Prubowałem sie kontaktować z tym Noobem ale on mi nie odpisuje ,a ludzie z gildii nie ma na czacie.
Co mam zrobić ,bo niemam kasy i EQ mam strasznie słabe.Jakby ktoś mugł mi jakiś pomuc , zaproponować co robić, albo napisać do GM był bym bardzi wdzieczny.

Blue Robe niby taka średnio warta rzecz ale zbieralem na nią przez cały czas odkąt zaczełem grać,odmaliałem sobie innych przedmiotów byle ją mieć.

P.S. Do GM pisałem tak "Gild robs people "Street Beggars", leader of Anlas Amin has stolen me in gildhaus Blue Robe " - jeśli jest coś nie tak to piszcie .

Z góry Dzięks

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-05-2007, 19:55   #2
fear
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 04 2007

Domyślny

Jabym na twoim miejscu (gdybym byl sorkirm czy drutem prsoilbym o 1 ruzczke,a jesli knightem to jakos slabą broń) i poszedl na minosy zbierać kase nacoś lepszego;/. Ja bym przynajmneij zrobił tak
fear jest offline  
stary 07-05-2007, 19:55   #3
Frisbi
Użytkownik Forum

Frisbi's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
Domyślny

GM nic tu nie pomoże, twoja wina, że dałeś się okraść. Widocznie poznał się koleś na newbie, który nie zna tego tricku.
Jest to takie stare, że trzeba grać chyba tydzień aby się na to nabrać

@up

Tak, będzie chodził i pisał "pl, plx fre itens, plx wand, pl". Mało takich?

Retired: 12 maja 2007
15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me

Ostatnio edytowany przez Frisbi - 07-05-2007 o 19:56.
Frisbi jest offline  
stary 07-05-2007, 20:24   #4
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

@up
Oj dobra, daj mu spokuj -.-"

@topic
Nic w sumie nie da się z tym zrobic. Możesz zapodac na blacklist czy coś, ale BR nie odzyskasz. Masz szczęście, że straciłeś tylko to. Zresztą, sorc może latac bez armora A eq na Harmonii nie jest chyba zbyt drogi
Gelt jest offline  
stary 08-05-2007, 00:16   #5
Lucki5
Guest

Domyślny

Wiecie Ziomale ,Nie zamierzam chodzić i prosić ludzi o FREE ITEMKI chce tylko by ten oszust został ukarany jakimś BANEM czy czymś w tym stylu.Bo jeśli GM nic nie bedą sobie robili z takich rzeczy to napewno na forach będzie sie pojawiały wiecej takich artykółów Nie lubie złodziei a szczegulnie w grach.Kolo masz szczęćcie ,że gra na PVP bo inaczej jego ciło leżało by w krzakach wiele razy ,a on sam błagał by moich kumpli by go nie zabijali.

P.S.Właściwie to od dziś skączyłem z tibią ,chodz grałem tylko 6 dni ,zaczne grać w gry sieciow ale gdzie KTOŚ patry innym na ręce i nie dopuszcza do żadnych incydentów.Wam radze to samo jeśli w Tibii jeszcze do niczego nie doszliście.Bo tibia to gra bez większej przyszłości i tak wogóle to chyba ma najmniej fanów pomiędzy grami sieciowymi.

stary 08-05-2007, 00:32   #6
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Oj Lucki, Lucki, było czytać Tibia Rules - za kradzieże banów nie ma, to zgodne z duchem gry. Tibia to nie szachy.
stary 09-05-2007, 22:15   #7
Etip
Użytkownik forum

Etip's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Kraków

Profesja: Elite Knight
Etip ma numer GG 3750777
Domyślny

Napisz maila do CipSoftu
Etip jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania