|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() gość na 14 lvl druid jak z nim trenowałem powiedział żębym dał mu numery mojego konta bo mnie zabije i bedzie scigał z koleszkami no to mu dałem a on od razu wywalił mnie jakoś wylogował i zmienił hasło co mam zrobić jak powiedzieć to cipo prosze o odpowiedż
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vanlanthiriel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 80
Skille: 78/74
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Hahaha to wiesz co się robi w takich przypadkach?
1.Podajesz złe hasło i uciekasz do depo szybko. 2.Jeśli ktoś ci zmienił hasło to masz możliwość a)zgłosić to do cipow ale nic ci nie doradzą bo przecież sam dales haslo,jedynie dadzą im bana jak powiesz że ci grozil. b)przez miesiac (czy jakoś tak ) masz mozliwosc swojego maila zmienic czyli chodzi o to iż jeśli ktoś ci shackował konto to wchodzisz na swoją pocztę i tam powinna być nawiązka o tym że zmieniłeś swoje haslo i pozniej na tibia .com mo żesz zrobić przy zalogowywaniu się wziąść account lost/my account is hacked i wpisujesz tam chyba swoje stare dane (zresztą sam zobaczysz) i oni ci przysylaja to na twoją pocztę ale wtedy już możesz miec zabrane rzeczy wszystkie,ale on już nie może wtedy znać twojego konta. To była wypowiedż Prof.dr hab Matiseska ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() - "powiedział żębym dał mu numery mojego konta bo mnie zabije i bedzie scigał z koleszkami no to mu dałem"
LOL chyba gorszej decyzji nie można było podjąć. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Omg co za ludzie graja w ta gre. To tak jakbys dal haslo na swoj kompuer obcemu typowi. Mowiac jedneym slowm masz po koncie mozesz se nowe robic bo nie wierze ze je odzyskasz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Jezeli zmienili ci haslo to WEJDZ TU !!!! podaj ksywe albo numer swego konta w tibi, nastepnie zaznacz "I have forgotten my password." nastepnie "submit" dalej wpisz swoj email na ktorym zakladales dane konto Account email address: nastepnie podasz znowu numer konta Account number: i wszystko zatwierdzasz i czekasz za ci przysla formulaz z linkiem w ktorym beda dalsze polecenia. Mam nadzieje ze troche ci pomoglem i odzyskasz konto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Niemcza ok. 71
![]() |
![]() pomóżcie pisze sie przez ó
![]() |
#8 |