|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Forum o Tibii a ja o takich sprawach piszę. No nic spróbuję, może się ktoś znajdzie kto wie co zrobić.
No więc mam problem właśnie z tym programem (chyba każdy go zna), który jest w temacie. Na początku ściągnąłem sobie Kaze i wszystko było spoko ściągałem sobie mp3. I po kilku dniach próbuję włączyć Kaze pojawia się na chwile klepsydra... i nic dalej. Nic się nie włącza, żaden błąd nie wyskakuje, jakbym nic nie włączał. I cały czas to samo. Wogóle system nie reaguje na to. Przeinstalowałem Kaze i też nic. Ciągle to samo... Żeby było śmieszniej zainstalowałem inną wersję Kazy i też to samo. Nie wiem co robić... Inne programy działają, typu: E-Mule, Winamp, Gadu-Gadu. Jak ktoś się chociaż domyśla o co chodzi to proszę o pomoc. Już nieaktualne. Sam sobie poradziłem. To było banalne ![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 27-09-2004 o 21:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() U mnie było to samo. jak zainstalowałeś eMula po Kaziee to w tym moze być problem. Ale nie dam sobie głowy ściąć - chyba, że w Tibii. Spróbuj eMula odinstalować i sprawdzić czy Kazaa działa. U mnie poszła
![]() ![]() ![]()