![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() No więc zainspirowany tyloma nowymi, ladnie malujacymi osobami postanowilem ze sam cos wrzuce. Narazie niestety tylko tyle z czasem mam nadzieje ze bede powiekszal wzor, czekam rowniez na wasze propozycje co rysowac (mam nadzieje ze gdy bedzie gotowe server bedzie dzialal).
No wiec oto moje 2 pierwsze pixearty : Toporek: A to te buciki o ktore prosilem wielu, wiekszosc z nich mi sie bardzo podobala, oto moja wersja (przerobione stare boh): Czekam na komentarze oraz na propozycje co moge narysowac. Ps. rysuje tylko stuff - bez outfitow itp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Z tego co zauwazylem Khan w wiekszosci tematow prosil o samurai set. Narazie tylko helm bede sie staral w miare czasu dopelnic set. Oczywiscie z katana na czele
![]() Nie wiedzialem dokladnie jakiego to ma byc koloru wiec to przed pokolorwaniem: Ostatnio edytowany przez Afinor - 27-09-2004 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Bradzo fajny topor. Sproboj rysowac na kwadracikach 32x32.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Gdzieś już widziałem te buty...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Khan
Po formacie zmniejsze te obrazki troche i moze wreszcie skoncze ten set. @Dr.Unkown Nie wiem, moze widziales ale ja sam je rysowalem i sam wymyslilem. Moze ktos byl przedemna ale napewno nie sciagnalem ich. |
![]() |
![]() |