|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() Witam.Tak jak wyzej w temacie chcialem sie zapytac z kim lepiej isc na behemothy (ja jestem elite knightem).
Czy zabrac ed (on mnie sio,ja full atk) Czy moze ms (ja blok uham sie sam a on z morta) Czy moze zabrac ed i ms??? Chodzi mi o to aby niebylo waste(potrzebuje 32 behe fang na addon) z góry Dziekuje:* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() IMO bicie behe knightem solo z broni to jest mijanie sie z powołaniem, niezaleznie od lev. Inna sprawa ze moglbys w ogole nie ubic, no ale nic ;d Zabierz za to ms. Nawet jak zaplacisz za manasy i jemu i ed, który sio'wa, wyjdzie taniej niż byś sam miał bic z meele... A 100% loota Twoje.
Podsumowujac, raczej skup sie na blokowaniu. Nie pisałes jaki masz lev, ale blokniecie behe to nie jest jakis wielki wyczyn i powinienes dac sobie rade. Btw. niestety zlootowanie 32 fangow potrwa przynajmniej pare solidnych huntow :/ UP. w tej samej minucie ![]()
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 08-05-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() @Up
Płacić za manasy ED - ok. Ale po co płacić MS'owi? Dla niego to przecież sam exp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |