|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() mam problem gdyz dostalem bana na 30 dni za to ze przypadkiem wyslalem wiadomosc zamiast do kolegi na trade "a teraz zostawic knighta na bocie na noc" i dostalem za to bana mam ptytanie czy da rade jakos go odwolac bo szkoda mi 30 dni pacc za glupote jak nadodatek tego neiuczynilem to jest po****
![]() ![]() @owntibia***** ale mozesz powiedziec jak dziala ta opcja ja chce zkozystac z kazdej szansy ps.ale mi postaci nieszkoda mi szkoda swiezego pacc ;< 90 dni pacca to troche jest a po odjeciu 30 dni to juz 1/3 tego pacc wiec to kawal czasu @sozemego wyk*****j nie dobijaj mnei bo jestem wkur***** bo stracilem swiezego pacc Ostatnio edytowany przez Kubus ala Szatanista - 09-05-2007 o 20:15. |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Nie da się nic zrobić (opcja complain nic tutaj nie da ^^)
Przez ten czas zrób sobie nową postać... A najlepiej kilka, 3-4. 40lvl sorciem można zrobić w półtora-dwa tygodnia. Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 09-05-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() I bardzo ci tak dobrze ;o
Edit. Zawsze do uslug misku ;* Ostatnio edytowany przez Sozemego - 09-05-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() a jednak jest sprawiedliwość na tym świecie
![]() PS: evul botter!!!1
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @pitrek
evul ci**a ja nieuzywalem wlasnei zadnego bota tylko se zartowalem ze zara se bota wlancze i wogule niemam ani 1 bota na kompie zainstalowanego @wrogo~ ja tam niewidze "complain" kolo czego to powinno byc? |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Jeżeli nie widzisz tej opcji, to znaczy, że odwołanie od bana ci nie przysługuje.
Przykro mi. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Omg, przestań ściemniać. Planowałeś zostawić program na noc, teraz cierp. Dobrze, że miesiąc pacc poszedł wpizdu. Może to cię czegoś nauczy. Aha, przy okazji, nawet jeśli tam będzie opcja Complain, to z twoim angielskim najwyżej zgarniesz kolejnego bana albo ci zresetują ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Aż żal to kasować, zostawiam dla potomnych.
|
![]() |