|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na pewno nie jeden dzień. Wystarczy umieć czytać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2007
|
![]() to znacyz sie ile to moze potrfac??
pisorq wygral pacca i jak spojrzalem na jego stat na tibia.com mial premium accound a teraz ma facc accound co jest grane?? no ale to zostawmy ile moze to zabrac?? @prosil ybm o wypowiedzenie sie ktoregos z moderatorow moze oni wiedz ile jeszcze bede musial czekac na mojego pacca Ostatnio edytowany przez Oskard - 11-05-2007 o 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Regulamin czytałeś ?
12. Tibia.pl zastrzega sobie prawo do 30 dni, na wysłanie nagród.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() prosil bym tylko zespol tibia.pl o jak najszybsze zamowienie pacca bo zalezalo by mi na graniu przez ten weekend..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: planeta ziemia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: noobs and newbies
Świat: Ziemia
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() czytalem ale ludzie ktorzy wygrali w loteri zazwyczaj na drugi dzien otrzymywali pacca.
pewnie wysla mi 29 dni od loteri xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() A ja mam pytanie, ile należałoby wysłać smsy żeby wygrać pacca? Wczoraj doładowałem konto na komie kwotą 50zł, mam razem na kompie 73zł. Czy opłaciło by się wysłać z 10smsów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Zagadaj Na Gg 9593719 To Ci Powiem Ile Wyslalem;d;d
MIEJMY NADZIEJE ZE TIBIA.PL NIE OKAZE SIE ....... NIE NO PO PROSTU JUZ BYM CHIAL SOBIE POGRAC NA PACC AREA NO ALE PANOWIE MAJA PEWNIE DUZO ROBOTY Ostatnio edytowany przez Oskard - 12-05-2007 o 09:21. |
![]() |
![]() |