|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Profesja: Rookstayer
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() Witam !
W tym momencie reaktywuje ranking najlepszych postaci na mainlandzie z Polski. Oto on: ...........Imię postaci.......Poziom.....Świat .1. Matuesz Dragon Wielki........320......Harmonia .2. Seromontis........ 290......Hiberna .3. Taifun Devilry........ 276......Furora .4. Kiryh........ 241......Harmonia .5. Xend Baris........ 237......Celesta 6. Nemtor........ 235......Aldora .7. Aata Arhari........ 229......Aracania Aby uniknąć nieporozumień, skopiowałem mini-FAQ (Frequently Asked Questions - najczęściej zadawane pytania). Jaki jest minimalny, wymagany poziom, aby załapać się na listę? Jest to 160 level. Zdaję sobie sprawę, iż osiągnąć taki poziom na Mainlandzie nie jest prosto, ale będzie to pewnego rodzaju motywacja do dalszej pracy dla naszych rodzimych h-lvl'i. Dlaczego nie ma mnie na liście? Nie zamierzam przemierzać Mainlandu na różnych serwerach, bądź też sprawdzać listę graczy online w poszukiwaniu h-lvl'i. To w interesie postaci leży to, aby jego nick znalazł się w rankingu. Powiadomić mnie o istnieniu polskiego h-lvl'a, który spełnia wymagania, można na 2 sposoby - poprzez napisanie posta w tym temacie lub wysłanie PW do mnie. Na koniec chciałbym podziękować użytkownikowi naszego forum Rothes'owi, dlatego, że on to napisal ![]() Podałem tylko przykład z MDW. Aktualizacje bedą przeprowadzane co ok. 1-5 dni. ~ Wybaczcie, ze tak nie rowno, moze ktos z moderdatorow poprawi, pozniej jak sie naucze to juz nie bedzie trzeba ![]() Pozdrawiam Sebarka @all . To jest spis POLSKICH h-lvl'i
bedzię mi niezmiernie miło jak tu naciśniesz. ;D Ostatnio edytowany przez Sebarka - 13-05-2007 o 11:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() Nudzi ci sie? Po co to komu???????? Kazdy kto gra w tibie chociaz z miesiac wie o erigu i nie ma zamiaru (chyba) podniecac sie lista h lvli. Wedlug mnie temat do zamkniecia.
Tak btw. to proponuje ci juz wyjsc z tego rooka bo widze ze troszke ci sie nudzi... Ostatnio edytowany przez Ozumi - 11-05-2007 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() To miało być śmieszne?
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Seromontis, Taifun Devilry, Nemtor, Aata Arhari, Kiryh
Część polskich h- leveli, którzy mi zapadli w pamięć najbardziej |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.erig.net/top500.php
160 lvli jest ponad 500...polaków pewnie połowe mniej więc... wątpie, żebyś uzbierał wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Profesja: Rookstayer
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() @up <10znakow>
Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Zgierz
Imię: Szkolny'Uczen
Gildia: Collectors of Deaths
Świat: Candia
Poziom: 103
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Ri'Goku i Makaveli Thug
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mateusz Dragon Wielki 320
Seromontis 290 Taifun Devilry 276 Kiryh 241 Xend Baris 237 Nemtor 235 Liromir 229 Shinshen 228 Ne'roox 226 Sabulus 223 Eli Stormstriker 222 Grzesiek Magus 222 Undead Slayer 219 Pogromczyni Swiatla 218 Magic Dasher 217 wymieniać dalej? Pomysł niby fajny, ale pewnie skończy się jak ze spisem h-leveli na rooku... aha i czytaj dokładnie, napewno chcesz i sądzisz, że pozbierasz wszystkich skoro jest ich 200+? albo i więcej. Pozdro. Ostatnio edytowany przez paffelek - 12-05-2007 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Dodaj "Dzitzy" i "Grzesiek Magus".
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Poland :D
Imię: Shadow Sharker
Profesja: Knight
Skille: ee...
|
![]() Cytuj:
Character Information Name: Eli Stormstriker Sex: male Profession: Elite Knight Level: 222 World: Aldora Residence: Venore Guild membership: Leader of the Eternal March Last login: May 13 2007, 01:20:13 CEST Comment: Masakrowiec shall bend to my will. Account Status: Premium Account Account Information Real name: Eli Cohen Location: Israel Created: Aug 31 2003, 22:11:11 CEST To miały być chyba tylko ziomy z Polski? ![]() |
|
![]() |
![]() |