Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-05-2007, 19:45   #1
WoodstockSms
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 05 2007

Domyślny Konkurs Sms - Cześć Dalsza

Na początku gratuluje napuszczenie grupy lizusów na temat ( http: //forum.tibia.pl /showthread.php?t=129090 ), po czym zamknięcie - ucinając dyskusje.

Może i bym nie zaczynał tego na nowo ale Bosal napisał coś bardzo ciekawego : ( niemogłem zacytować bo temat zamknięto )

Bosal
:

Odpowiedizalem wyzej. PACC sa w wiekszosci oplacone, niektore nie sa, bo nie mieli spersonalizowanych kont.

CZY W TAKIM WYPADKU PAC`I KTORE NIE ZOSTALY OPLACONE ( z wyżej wymienionego powodu ) NIEPOWINNY BYĆ NA NOWO ROZLOSOWANE ?!

Niechce być upierdliwy ale jednak ta kasa do kogoś idzie ... nie chodzi mi o to że ktos się "bogaci" tylko o to że powinnpo być jasno napisane co się dzieje z kasą ...

Teraz kilka uwag do ludzi z poprzedniego tematu:

0) Dwimenor - Wiem, że zdziera od środka żal że nie ty wygrałeś i szukasz winnego. Założę się iż Totalizator Sportowy dostaje tysiące listów miesięcznie z oskarżeniami o nieuczciwe losowania.
Jesteś taki sprytny czy tylko udajesz ? Jak już o tym piszesz to w Lotto każdy widzi jak losowanie się odbywa, a tutaj robi to firma o której prawie nikt wcześniej nie słyszał, a większość do tej pory nie wie jak losowania się odbywają.

1) Asholn - Tylko zastanawiam sie...skoro tylu tych ludzi teoretycznie NIE dostalo pacca, czemu nikt z nich nie krzyczy o tym na forum? Nagle wszyscy zamilkli? :/

Może dlatego że konta są tworzone specjalnie ? Niektóre mają 2lvl a większość jest w przedziale 8-15 i się nie loguje od dłuzeszego czasu?

2) Dr. Unknown - Ja nie rozumiem tej ekscytacji. Jeżeli uważasz, że tak to działa, to najlepiej będzie, jeżeli zaprzestaniesz wysyłania SMSów na te konkursy, i nie dasz się "oszukać" - sprawa z głowy. No chyba, że liczysz na zwrot, to już sprawa się komplikuje.

Przyznaje wyslalem 1 smsa kilka konkursów temu, na zwrot nie licze bo to śmieszne pieniądze

3) Shijnix - Nie "nie maja oplaconych paccow", tylko - "nie aktywowali tych PACCow". A dlaczego? Nie wiem, spytaj wygranych. Sadze, ze powodami moga byc moje spostrzezenia z poczatku postu.

Oj oj a bosal napisał że jednak nie wszyscy mają opłacone - coś twoja wiedza jest skromna.

...Wiec wysyla smsy, przy kwocie ~90zl, ktora musi zaplacic za pacc, a ktora wyda na doladowania i sms jego szanse na wygrana bardzo wzrastaja...

Racja tutaj się zagalopowałem. ( Chodzi o częstotliwość wygranych ).

Ostatnio edytowany przez WoodstockSms - 13-05-2007 o 20:45.
WoodstockSms jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-05-2007, 20:14   #2
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Panowie w poprzednim topicu wszystko ładnie, przystępnie wytłumaczyli. Jeżeli ty tego nie rozumiesz to źle świadczy o tobie, a nie o tych, których bezpodstawnie obrzucasz oskarżeniami.
Thero jest offline  
stary 13-05-2007, 21:35   #3
Kwadratowe Koło
Zbanowany

Kwadratowe Koło's Avatar

Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.

Stan: Początkujący
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
Domyślny

Ja stoję po stronie WoodstockSms'a.
Kwadratowe Koło jest offline  
stary 13-05-2007, 22:28   #4
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
CZY W TAKIM WYPADKU PAC`I KTORE NIE ZOSTALY OPLACONE ( z wyżej wymienionego powodu ) NIEPOWINNY BYĆ NA NOWO ROZLOSOWANE ?!
Ja tak tylko do tego się przyczepię, bo reszta już została wyjaśniona, aczkolwiek widzę, że będziesz to ciągnął ad infinitum.
Primo: Co to jest PAC'i? Z deklinacją prroblem?
Secundo: Wyobraź sobie, że konta Premium zostają na nowo rozlosowane. Nagle przychodzi jedna osoba, która nie miała spersonalizowanego konta i krzyczy, że chce PACC bo wygrała. I wtedy oczywiście powiesz, że konkursy są oszustwem?

Edit:
Zresztą, mogę odpowiedzieć na resztę:
Cytuj:
Jesteś taki sprytny czy tylko udajesz ? Jak już o tym piszesz to w Lotto każdy widzi jak losowanie się odbywa, a tutaj robi to firma o której prawie nikt wcześniej nie słyszał, a większość do tej pory nie wie jak losowania się odbywają.
Hmm, chcesz dostać zaproszenie na losowanie? A na jakiej zasadzie na erigu się odbywają? Tam też oszuści?
Cytuj:
Może dlatego że konta są tworzone specjalnie ? Niektóre mają 2lvl a większość jest w przedziale 8-15 i się nie loguje od dłuzeszego czasu?
Tak, a 2PAC wciąż żywy?

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk

Ostatnio edytowany przez Parys - 13-05-2007 o 22:30.
Parys jest offline  
stary 13-05-2007, 22:48   #5
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Tak, my, wredne masony i szatanisty caly dzien i noc czekamy, aby wyrwac wam wasze smsy z telefonow. Pomijam to, ze:
a) serwis na pacce otrzymuje ok. 40% wartosci finansowej smsa
b) raczej nie polujemy na twoja kase, skoro kazdy z nas zgodzil sie na wolontariat (czyt. BEZPLATNA prace) na rzecz forum, czesto poswiecamy dlugie godziny, zebys ty mial gdzie sie wypowiedziec
c) nikt z wygranych NIE SKARZYL sie na nic
d) gdybysmy chcieli naprawde tyle kasy zarobic, zaspamowalibysmy was durnymi reklamami, az bokiem by wam wyszlo
e) nie mozemy dostarczyc pacca dla kogos, jesli nie ma odpowiednich warunkow - to tak samo jak krzyczec na organizatora konkursu, ze wygralismy helikopter, lecz nie mamy gdzie go postawic, bo mieszkamy w bloku. A pozniej jeczec, ze helikopter dalej poszedl na losowanie, gdy my jednak miejsce dla niego znalezlismy.
Zamykam temat, bo caly watek zostal wyczerpany, reszte zalatw sobie z osoba odpowiedzialna za smsy, tzn Bosalem.
stary 14-05-2007, 00:55   #6
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

konta zostaja wpuszczone w kolejke, wiec to tylko kwestia formalna. Tyle w tej kwestii

bosal jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania