|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Ponieważ właśnie zginąłem w taki sposób, że wchodząc do pewnej dziury zastalem masę orcow i minosow i zabili mnie momentalnie (bo porbowalem uciec w gląb -_-). Nie dam rady ich zabic i nikt mi nie chce pomoc bo wszyscy wychodzą z czerwonym paskiem po chwili gdy tam wejdą. Mam więc takie pytanie: czy potwory znikną?
Proszę o szybką pomoc. Z góry dzięki za odp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Jest dziura z drabiną. Na dole jest ok 7 orców i 2 wolfy. Co zrobić żeby odzyskać swoje rzeczy utracone tam uprzednio (zwłoki leżą kawałek dalej) nie tracąc ponownie życia? Jak się robi tak, że się schodzi i wraca z potworem? Bym powybijał ich pokolei.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() lol. on o rooku mowi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Jak zacząłem to czytać , to od razu wiedziałem ,że kolo o rooku prawi .
Niezła jazda bez trzymanki ... Olej te rzeczy , martw się o expa , a potem siupaj na maina ... Tam znajdziesz , kupisz , bądz dostaniesz dużo lepsze itemy ... A twoje szanse na odzyskanie rzeczy na rooku są bliskie zeru ... ![]() Ostatnio edytowany przez Angelus - 01-10-2004 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() czy ja wiem...on mówi o miejscu, które jest czyszczone przez graczy tylko kilka razy dziennie, więc jest szansa...o ile znów nie zginie
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak, pisałem o rooku. Martwiła mnie utrata kasy (200gp) za którą mógłbym sobie kupić na mainie Scimatra i Soldier Helmet. Nie miał bym tych przedmiotów do teraz gdyby nie uprzejmość pewnego gościa (zapomniałem nick'a). A zwłoki były puste po 4-5 godz bo wyszedłem z gry i wróciłem po takim właśnie czasie.
|
![]() |
![]() |