|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie jestem pewien, ale przedłuża się chyba o następny miesiąc
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() prosze o wiecej komentaży prosze !!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdy dostaniesz juz red skulla to musisz poczekac 2 miechy
ale jeśliw ciagu tych druch miechów zabijesz kogos to odliczanie zaczyna sie od nowa i znowu musisz czekac 2 miechy ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() JAk to
![]() ![]() jak sie zabije 3 osoby to sie czeka miesiac i jak na red skulu zabije sei jedna osobe more to czekam 2 miechy tak ??? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() O ile wiem(nigdy redskula nie mialem
![]() 12 wrzesien, zabijasz 3 osoby, redskull. Skonczy sie 12 pazdziernika, chyba, ze... 30 wrzesien, zabijasz kolejna osobe(chodzi mi ze przed uplywem tego miesiaca)-przedluzenie skulla o kolejny miesiac, czyli skonczy sie 12 listopada. Tak ja to widze... Nie bluzgac, nigdy redskula nie mialem i nie zamierzam miec ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() a ja mam pytanie co do skulli ogólnie: dlaczego kolesie z red skullem mogą wejść do depozytu, a ja jak zrobię misclicka i mam białą czachę to nie mogę. WTF?? Czy po jakimś czasie od ataku (ew. kliknięcia w okienku bitwy) to znika??
![]() ![]() ![]() PS Sorry, ale głównie gram na non-pvp, a tam takich problemów nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() szopen-bo redskulla ma sie przez miesiac
![]() ![]() A tak na serio-do dp nie mozna wchodzic jak sie kogos zaatakuje, sa meiczyki i nie mozna sie wylogowac. Przy redzie juz niepojawia sie whiteskull, tylko mieczyki i gdy ma sie te mieczyki to tez nie mozna wchodzic do dp ale gdy one znikna i mozna sie normalnie wylogowac to wtedy mozna tez wchodzic do dp.