|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziś na Lunarze ja i moi koledzy ( 15-stu ) zostaliśmy
schakowani !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komu przydarzyła sie jeszcze taka sytuacaj prosze piście Nie używamy rzadnych modów zni patchów !!
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() 15-stu naraz!!!!!??!! LOL bardzo ciekawe, a moze macie wszystkie haty na jednym koncie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Ja tibiaGG ani MC nie używam, nie używałem i nie będę używał. Nigdy nie byłem chyba nawet na stronie skąd to można ściągnąć. Skonfrontujcie jakie programy używacie, takie, które mają wszyscy. Jakieś kalkulatory itp. Może po prostu jakiś inny program niby niegroźny, niełączący się z siecią, a zainstalował wam keylogger.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Pytanko:
Czy cała wasza 15-stka podawała sobie nawzajem passu ??, jeśli tak to ktoś kto miał all pasy haknoł. NIewyobrażam sobie, by przypadkowy hacker miał fuksa trafić na 15-scie zqmplowanych charów -.-'
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() A na takie swiatelko w prawym gornym rogu klawiatury to nie bylo widzoczne??
Jezeli z jednego kompa odpalaliscie to byl caps lock. Jak z innych to pech.