|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() interesuje sie kupnem pacca przez tibiasoft ale jakos nie jestem pewny co do kupna bo wiekszosc ludzi na forum co piszo "polecam pacc w minute" itp to maja max 2-3 posty ;[ i jakos mnie to nie przekonuje a cena jest wysoka i niechcial bym stracic tyle kasy ;[ i teraz pytanie czy ktos z was juz kupowal przez tibiasoft pacc?
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() zapewne zaraz ci ktos napisze zebys nie ryzykowal na tibiasoft i kupil przez tibia.pl
![]() Uwazam, ze tibiasoft nie jest serwisem pewnym :0 |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak też i ja napisze. Po co ryzykować jak masz pewniaka, że otrzymasz pacc przez firme Drom?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 5 razy kupowalem za gp zawsze szybko dochodzi
No ale najbezpieczniejszy za zlotowki jest od dromislawa ![]() Ostatnio edytowany przez H.L - 17-05-2007 o 22:03. Powód: gp nie gg :) |
![]() |