|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Chcialbym sie dowiedziec z jakimi skillami i z jakim eq moglbym expic na cyckach ( Mount Sternum ) knightem , tak bym nie mial strat w kasie za uhy ( no i tez ile mialbym wziac bp'ow na 2-3 h huntu ? ) lub zebym wychodzil na + i co najwazniejsze ... walcze axe'ami i mam pytanie : w cyce walic z fire axe'a + shield ( tez doradzcie jaki shield ) czy z dragon lancy , czy moze wziac jedno i drugie ? ![]() Ps. Jezeli juz powstal temat , ktory odp. na pytania , ktore tu zadalem , to prosze o podanie linka do niego i usuniecie/zamkniecie tematu ![]() Ps2. prosze o nie pisanie mi w stylu " najlepiej , to zebys mial jak najlepsze skille i eq " itp. , tylko o podanie mi minimalnych " stat'ow " , takie ktore wystarcza/stykna na tego typu potworka ![]() Pozdro i dzieki za wszystkie posty ![]()
3rd September - One of the biggest day in the World 50 Cent - Propobly the BEST raper in the World 2Pac - I hope that it is better there than here ![]() !!! " Get Rich or Die Tryin' " !!! Ostatnio edytowany przez BlackWolf - 18-05-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Myślę,że 60/60 wystarczą (55/55 możesz dostawać nieraz hity) I broń jednoręczna + Shield
Jak będziesz uważał to 1bp uhów starczy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Up : Dzieki , a jakie eq i shield ? ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dragon shield 60/60 + Fire Axe i nie potrzebujesz uhów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
|
![]() Z tego co pamietam to na tym respie spokojnie mozna wyciagac cyce pojedynczo... skile 65+/65+ jak dobrze lurujesz to bij pojedynczo... do tego d lance/gs/war hammer/ jakies eq typu noble arm/k arm (chyba ze masz lepszy) p legs itp. 2-3 bp many(exura plx) + bp uh i siedzisz do oporu.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() dokładnie, Uhów nie potrzeba, można za to zabrać kilka manasów (leczyć się exurą)
|
![]() |
![]() |