|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Mam problem gdy wlanczam tibie ukazuje mi sie blad:
NVIDA display files from fifferent (incompatible) versions of the driver have been detected. NVIDA OpenGL acceleration is disabled in order to maintain system stability. To resolver this problem, update the NVIDA display driver. The latest drivver is available at www.nvidia.com raczej niechodzi o sterowniki bo mam zainstalowane takie jak powinny byc, pozatym tibia smigala normalnie wczesniej teraz sie nagle zjebalo i ten error wyskakuje prosze o szybka pomoc! jesli niemasz zamiaru mi pomoc to sie niewypowiadaj i nieczepiac sie mojej ortografii bo jestem dyslektykiem |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wgraj najnowsze badz z omegadrivers.net
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, nie ma to jak siedziec i sie o*******ac bo sie jest dyslektykiem! Ja tez czasem czegos nie wiem i sobie sprawdzam. A nie w temacie bledy robic, to bany powinno sie dawac. Nie wiesz? SPRAWDZ!
@Topic Na 99% sterowniki, zainstaluj najnowsze. Mozliwe ze cos sie stalo i sie usunely czy cos. Moze vir jakis byl.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Cytuj:
Co do mojej dyslekcji to cwicze pisownie, a niebede pisal tematu ze slownikiem bo zapewne jeszcze bym pisal a co do 2 czesci , instalowalem nowe ale nic niedalo inne gry ktore maja o wiele wieksze wymagania niz tibia smigaja jak dawniej ;/ musze format zrobic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Taa, ponoć format jest dobry na wszystko, a co do dysleksji, to polecam firefoxa, sam podkreśla błędy- jak w wordzie
![]()
![]() |