|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() http://tibia.pl/earth.php?x=33330&y=31809&z=12 - poziom -5, tutaj gdzieś powinien być pick hole Na screenie jest widoczny poziom -6 jaskini rotwormów w Stonehome. Przeszukałem wiele forów na temat tego miejsca, jednak chciałbym znać opinię doświadczonych graczy, którzy być może kiedyś tam byli? Co tam jest? Oczywiście nie da się tam wejść w żaden sposób (może można kto wie), ponieważ w rozkopaniu dziury pickiem przeszkadzają nieprzesuwalne kamienie. Dla weteranów Tibii - byliście tu, znacie to? Signed, nob. Ostatnio edytowany przez Mioduch - 21-05-2007 o 16:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() To jest kolejny niedokończony teren.. oglądałem se to botem NG i nic tam nie ma. Przynajmniej nic nie widziałem
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zycze powodzenia i poki co licze na odpowiedz kogos kto gra juz ponad 5 lat ![]() edit: Acha, jeszcze jedno - teren jest dokonczony ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Powiem ci tyle że da się tam wejśc pogłowkuj jak ja kiedyś i sam to odkryjesz a na miejscu czeka pojedyńczy resp Dl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakies wskazowki? : OOO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Obawiam się, że nawet jeśli ktoś znalazł wejście to i tak nikt Ci tego nie powie... Na tym polega ta gra - na odkrywaniu tajemnic - więc czemu dzielić się nimi z innymi? Niech szukają sami
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nic, chyba nikt mi nie odpowie na to pytanie,aff
|
![]() |
![]() |