|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
![]() |
![]() Film znalazłem na innym forum, przedstawia on playerkilling w świetnym wykonaniu. Prezentuje on jak można wykorzystać siłę, na małym lvlu.
RapidShare.de: http://rapidshare.com/files/32786512..._s_PK.rec.html Nie odpowiadam na zawartość tego filmu - nie sprawdzałem czy jest czysty, nie boje się keyloggerów, nie gram już w Tibię. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Mieszkam w domu.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pholtus
Profesja: Rookstayer
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 22/29
|
![]() Wszystko ładnie, pięknie tylko musze Cię zmartwić.
BYŁO
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() omg jak mnie irytuje "filmik czysty" blablalblabalbal
Chyba 3 lata temu ktoś zbindował keya w reca i od tej pory ludzie mają jakiś uraz.. ja nigdy nie skanowałem .rec i do tej pory sciągnałem tylko 1 keya który i tak odpalony przez tibicam nie działał i zapewne przez najbliższe kilka lat owy nie powstanie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Zawsze jak jest filmik klikam na link zeby otworzylo sie okno do sciagania a potem (jeszcze sie nie sciaga) a potem automatycznie scrollem zjezdzam i czytam 3-10 komentow ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Nom. I w każdej chwili na łeb może Ci również spaść meteoryt. Ew. pożre Cię zmutowana przez szalonego naukowca mrówka.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |