|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
|
![]() Mam male pytanko czy wiecie gdzie jest resp rotow kolo Thais , gdzie moglbym w spokoju skillowac bez ludzi najlepiej jakis pojedynczy resp?Nie mowcie zebym sobie poszukal bo szukalem i nic nie znalazlem.
Z gory Thx ![]() Znalazlem sam ale wielkie dzieki za odpowiedz (prosze o zamkniecie tematu);] Ostatnio edytowany przez Sebos14 - 24-05-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Wejdz na mape respawnu i znajdz nr 57. W poludniowej czesci tego punktu jest maly polwysep rozciagajacy sie od zachodu na wschod. Jest tam jaskinia z dwoma rotami, a na powierzchni jest sporo krolikow i pare wilkow wiec zaopatrzenie w fooda masz na miejscu
![]() ![]() Pozdro
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Tu ale to więc niż 1 rot. Jest tam jeśli się nie myle 9 rotów. W tym miejscu przynajmniej ludzie na moim serwie skillują. A jeśli trudno Ci w takim gronie rotów skillować to ropnij ile Ci potrzeba.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Dokladnie o to miejsce mi chodzilo, ale ja atm jeszcze jakies pol roku temu skilowalem moim najtem i zawsze byly 2. Ale jak mowil kolega wyzej zawsze mozna ropnac
![]()