|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Siema, będę tutaj zamieszczać moje fotki. Dzisiaj dzięki mojemu blond łbowi doszłam jak się wkleja zdjęcia. Nie będą one zanadto ciekawe ale nie mam co robić. Więc zaczynamy:
1)To ja moje skille i eQ: ![]() 2)Z przyjacielem (chodzi mi o fire devila ![]() ![]() 3)Już mam 2 przyjaciół i się sprawdzają ![]() ![]() 4)Nie zdążyłam uchwycić best hita ale chociaż to ![]() ![]() 5)Wrreszcie! ![]() ![]() 6)To było niechcący ![]() ![]() Narazie wszystko zobaczymy co będzie później! Papapa :* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() SS ladne. Czekam na kolejne z innych wypraw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() wkoncu jakas PRAWDZIWA dziewczyna bo wszedzie transwestyci
![]() a tak na temat jak sie bija devile i jakie hity daja ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fire Devile rzucają fire ballami. Ale robię zawsze po dwa bo jak mam jednego to troche żadko rzuca nimi., Z resztą nieraz jest tak ze w rota mi wali masakrycznie (t.j. ze jakby sie bal nawala w niego ze o jezu) a w soldiera to nieraz pożal sie Boże... (musze czekac trochu)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Majq teraz jedna rada - wiekszy mlvl zrob bo na 26 lvlu 37 mlvl to az wstyd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Sc'y są fajne. (SUPER DZIEWCZYNA !!!)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Cute
![]() Sski fajne ![]() ![]() ![]() I prosze tu nie krzyczec na dame ze wstyd z mlvlem -.- Ja na 22 mialem 33... Nie kazdy wali na macro, ze ma 10lvl a w mlvlu jest w top70... -.- N/C POGOPOGOPOGOPOGO! BOUNCE!!! POGOPOGOPOGOPOGOPOGO ! BOUNCE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Wszystko fajne tylko nie tibiaGG. Czy to plaga? Większość ss'ów jest teraz na full light...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hyyyy zapomniałam o Tibigg ... ale ze mnie ciapa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() Zdjecia Ladne
Fajni ci twoji kumple ![]() Wskazowka: Nie dawaj calych screenow tylko zmniejsz je w paincie bo jak sa duze to sie dlugo wczytuja Nie no co ja bede marudzil dawaj wiecej screenow ![]() Pozdrawiam twojich kumpli ![]() Cya! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() Heh ss'ki ładne, czkeam na więcej ;D
I znowu ss'y z servera Non-pvp :> cos ostatnio się tam przerzucają ;D A tak pozatym też jestem a Calmy i pragnę więcej !!!! (oczywiście ss'ów XD)
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
no chciałem to samo powiedzieć ;p ..... ss'ki fajne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() wstyd ?? powiedz mi jaka postacia grasz , ze smiesz mowic ze na 26 lvlu 37 mlvl jest wstydem dla sorca ??
ja obecnie mam 27 lvl i 39 mlvl .. ( wyłacznie przez mojego providenta czeste lagi i kicki dlatego nie ryzykuje i nabijam mlvl ) zapewne nawysłuchiwywałes sie .. swoich kumpli ktorzy to z paccem ( i promocja stukaja szybko mlvl ale z facc wcale to tak latwo nie idzie wiec zastanow sie nad tym czy czasem kogos nie obrażasz) jakbycie jeszcze mogli podac swoje profesje i lvl i mlvl ( zapewne wysokie ) na potwierdzenie tego ze dla was mlvl .. jest podstawa dla sorca ( o ile macie ta profesje ) moze tylko dołujecie kogos .. nie wiedzac nawet co mówicie .......... dalej nie bede nic mowil pozostawie to bez komentarza ![]() ssy calkiem spoko ;] tak dalej czekamy teraz na dragon hunty itp dobranoc jutro szkoła ;]
"Myślę więc jestem , tibia uzależnia ![]() POzdro Powodzenia w nowym życiu ![]() Ostatnio edytowany przez Eter - 30-09-2004 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Dziwne twoje FD cie nie bija... JA kiedys przywolalem FD na POHU to o malo co sie nie pzrekrecilem z 280 hp zostalo mi jakies 25... Wiec co jest aha chcialem dodec ze cyklop tez mine pral ale pokazywalo ze mi moj FD hity wali
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() @up
Ona jest na non-pvp. Summony liczą się jako gracze więc nie mogą atakować graczy^^. Fajne te ss'y ![]() Ja osobiscie wole sorcem huntować niż robić mlv(mam 22lv 32mlv) ![]() Ostatnio edytowany przez slawski - 03-10-2004 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() 6)To było niechcący
![]() ![]() 6)To było niechcący ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() ale z iebie niedouk
![]() to bylo niechcacy----> robila se sd na smuczki demunki czy drakun lurdki (czy jak tam sie stworki zwą ![]() ![]() MY CHCEMY ZDJĘC ! MY CHCEMY ZDJĘC ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |