|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem... Całe forum jest pisane w stylu takim jak tytuł tego tematu... Może mi ktoś powiedzieć czy to atak na stronę, czy po prostu mój monitor źle wyświetla zawartość strony?
![]() ;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez RozP - 26-05-2007 o 21:06. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() HmMm.... Mi WsZyStKo NoRmAlNiE DzIaŁa
A tak naprawde, to chyba ty coś masz z kompem. Mi czasem strona ładuje sie czcionką Times New Roman i nie widać tła... Według mnie to ty coś masz z komputerem. ;[ Biedyactwoy /|\ / \
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 26-05-2007 o 21:15. |
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Nie zainstalowałeś przypadkiem jakiegoś dziwnego plugina do firefoxa? Widziałem już tego typu bajery.....sprawdź co masz w narzędzie->dodatki
@down W przypadku wtyczek niewiele rzeczy jest z ff niemożliwe.... Wejdź sobie na addons.mozilla.org/pl/firefox/ w dział śmieszne/zabawna/czy jak tam się zwie.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 26-05-2007 o 21:26. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() DOM Inspector 1.8.1.2
Google Toolbar for Firefox 2.1.20060807W Talkback 2.0.0.2 VideoDownloader 1.1.1 Mam usunięte z widoku jak coś... ;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
#6 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() To wyglada na jakis wirus. Dosc smieszny w dzialaniu, ale wciaz wirus... przeskanuj komputer skanerem online MKS.
![]() |
![]() |
#7 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
P.S Używasz FF i nie masz zainstalowanego NoScript'a i AdBlock'a? Toć to podstawa użytkowania tej przeglądarki.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() On sobie zarty robi, zal was
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech... Ja mam poważnie problem... Tak się nie da czytać! Problem pojawia się tylko na forum. Skanowałem kompa jeszcze wcześniej - nic. Nie mam pojęcia co moge zrobić.
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() I przestan pajacowac z tym gownem bo to jest zalosne
|
![]() |
![]() |
#11 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Ten post naprawdę nie był potrzebny. Poza tym, coś takiego to ,no spory kłopot. Trudno czytać forum napisane TaKiM PiShMeN
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żałosny to jesteś ty.
@topic Powiem tylko jedno: OMG Hmm... widziałem wiele błędów w FF'ie ale coś takiego widzę po raz pierwszy. Tak jak wyżej ktoś napisał to jest najprawdopodobniej wirus, bo dodatek nie zmieniał by raczej treści. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam gorącą prośbę... Czy ludzie odpowiadający w tym temacie mogliby zamieszczać linki do zdjęć swoich postów? Na prawdę nie przywykłem do czytania tego typu postów i jest to dla mnie uciążliwe. Dziękuję!
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Chyba wkręt bo:
Arabia ?? ![]() Rus ? ![]() Kur*a: ![]()
#15 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Omfg. To wygląda jak inwazja dzieci neostrady na forum O.o
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() @Uther92
Daj link albo coś skąd można wziąć coś takiego. IMO Tibia.pl w stylu "kur*a" przyciągnęłaby całe rzesze tych biednych ludzi z tibia.org, stronka w takim stylu miałaby największe wzięcie pośród dzisiejszej młodzieży... ![]() @topic Jeżeli to nie plugin, to pewnie wirus. Możliwość wykorzystania w taki sposób 'szyfrowania pakietów w sieci' omijam, bo nie wiem czy coś takiego byłoby możliwe. Znajdź wirusa, albo przywyknij... Cytuj:
Też już się pobawiłem ![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 27-05-2007 o 02:16. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() [quote=Quezacoatl;1451514]@Uther92
Daj link albo coś skąd można wziąć coś takiego. IMO Tibia.pl w stylu "kur*a" przyciągnęłaby całe rzesze tych biednych ludzi z tibia.org, stronka w takim stylu miałaby największe wzięcie pośród dzisiejszej młodzieży... ![]() [\QUOTE] W przeglądarce na obrazku 2 i 3 w przeglądarce jest link do tłumacza stron ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() H.L 1 - 0 Moderatorzy Tibia.pl
Zawsze mam racje. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Łatwo poznać, że to wkręta, nie wyświetla się ta ikonka obok adresu (favicon?).
|