![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Wawa
Stan: Początkujący
Imię: Milvo
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 102
Skille: 81/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam. Znalazłem Film Z Deda Imargama. Troche go przerobiłem z kumplem więc powinień być teraz ciekawszy. Moim zdaniem jest to największe combo w historii Tibi jakie kiedykolwiek miało miejsce.
"Z Rookgaard wyszedłeś mając 185 życia, 35 many oraz 470 capacity Obecnie masz 3080 życia, 1000 many oraz 5295 capacity" http://www.**************/file/2e7wo5 Size: 1MB **sendspace Zamieszczam Kopie Skanu VSJ Scan taken on 27 May 2007 00:40:55 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ostatnio edytowany przez Dawidurud - 27-05-2007 o 03:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Niegrający
Świat: Celesta
|
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed at Level 204 by Taifun Devilry
and by Drizer Mastah ostani jego dead? -.- na 100% gaylogger + data doloczenia :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Owntibia: Brak
Virus: Brak Sciagane z tego linku: http://www.send.s.pace/file/2e7wo5 (bez .) Scan: Ukryty tekst:
@Topic Niezle combo ale w tych czasach nawet i eternala by rozwalili, wystarczy kilkanascie ^^ h lvl charow, na filmie raczej bot nie bylo, ogladnij sobie filmiki na youtube, tam to maja megabomby w 0.5 sec z botami |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Nie bede tego sciagal/ogladal, bo raczej nie warto :>
1 min filmu w niskiej jakosci to 10 MB, w bardzo niskiej 5 MB. To po cholere sciagac film ***** ktory ma 6-12 sekund albo/i koszmarną jakosc. Masz zamiar linka podmienic czy co? :> Name: Imagram Dead***** Size: 1MB Czy plik jest czysty nie wiem - nie skanowalem.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
na filmie widać co trzeba, nie ma co narzekać ![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 27-05-2007 o 09:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Scanner Malware name
A-Squared X AntiVir X ArcaVir X Avast X AVG Antivirus X BitDefender X ClamAV X Dr.Web X F-Prot Antivirus Possibly a new variant of W32/SecRisk-ProcessPatcher-based!Maximus F-Secure Anti-Virus X Fortinet PossibleThreat!013053 Kaspersky Anti-Virus X NOD32 X Norman Virus Control X Panda Antivirus X Rising Antivirus X VirusBuster X VBA32 Backdoor.xBot.1 (paranoid heuristics) Post byl dzisiaj edytowany, jak widac mamy tutaj jakiegos dzieciaka ktory na sile bedzie wciskal ludziom te swoje shity. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Ciekawe sprawa, że link podmieniony w nocy, a film nadal działa, chociaż i tak jest cienki ^.-
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Wawa
Stan: Początkujący
Imię: Milvo
Profesja: Knight
Świat: Thoria
Poziom: 102
Skille: 81/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Edytowałem Ponieważ Po wejściu W Linka Pokazywało, że nie odnaleziono takiej strony. Nie jestem żadnym hakerem >.< Film jest moim zdaniem ciekawy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja uzywam HyperCam 2 (bez kompresji oczywiscie) i tam nie ma problemow z jakoscia. "Jak użyjesz dobrego kodeka to masz 1 min 2 mb i jakość bardzo dobra -.^" daj mi nazwe tego kodeka, bo WMV raczej tym kodekiem nie jest. Mam VirtualDub, wiec moge do dowolnego kodeka kompresowac film, podaj nazwe kodeka, bo jak rozumiem film bedzie w rozdzialce 640x480 albo i wiekszej, i zapisany do jakosci ~265kb/s (2 MB/min). WMV to format-kodek w jednym chyba. Jak dla mnie 10MB/min w WMV z rozdzialka 640x480 to niska jakosc (po zapisaniu NIEkompresowanego wczesniej .avi do WMV). Moze ty masz inne wymagania co do jakosci.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Nie ma mowy o zadnym bocie, combo bylo odliczane na ts..
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Powiem tak - fajna jakość.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten film doskonale prezentuje jaka to jest jakosc "1.5MB/min" (beznadziejna, nicki trudno odczytac nawet znajac graczy z Furory). To kiedy podasz mi tego kodeka cudownego co daje super jakosc w 2MB/min?
Na filmie za duzo nie widac, a jak chcesz robic zblizenie i przejazd kamery po filmie to polecam program/kurs \/ , a nie machanie oknem krecenia w SnagItcie, bo SnagIt ma taki durny błąd, że sam kreci swoja ramke :> Jak dobierasz muzyke do filmu to moze nie tylko na podstawie paru słów w tekscie, a calego tekstu. Jak ci pasuje tylko pare słów to wytnij je, a potem doklej z przodu i z tylu bicik sam z utworu.