|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Słuchajcie. Byłem już paladynem i najtem. Nie wiedziałem kogo wybrać na następną postać, wybrałem na ślepo - sork(narazie lvl 4 na trooku
![]() Co powinien mieć na początku grania na mainie sork? Jakie eq? Jakie dodatkowe przedmioty? Początkowe czary? Co mam robić? Czy są potrzebne skille w fightingu? Z czym chodzić na potworki? Gdzie expić? Z góry dzięki! Pozdrowionka! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Czy naprawdę tak ciężko kliknąć pare razy więcej myszką i znaleźć taki temat niż od razu pisać? Nawet w artykułach jest temat jak grać Sorcererem. Aha i używaj czasami słownika jak coś już będziesz pisał. Polskiego i angielskiego.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Chyba będzie potrzeba założyć post o nazwie szukaj, bo widać że dużo osób nie potrafi z niego korzystać.
|
![]() |
![]() |