|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Witam. Nie wiem czy dobrze określiłem temat, ale mniejsza z tym...
Mam pytanie a zarazem wielka prośbe. Czy ktoś z Was szanowni forumowicze moglby mi powiedzieć jak dojśc do Slime'a pod Desertem. Konkretnie chodzi mi o tego na którym sie treni, wchodzi sie po drabince, jest małe pomieszczenie a w nim ten PotFFUr. Nie wiem czy dobrze sprecyzowałem o co mi chodzi ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie. p.s Byłbym dozgonnie wdzieczny gdyby ktos zamiesćił mapkę Pozdrawiam i z góry dziekuje ![]()
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Świat: Luminera
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Po to wymyslili TibiaEarth zebys mogl sobie zobaczyc jak tam dojsc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() @up: Tyle, że tam nie ma zaznaczonych respów, a właśnie ich rozmieszczenie go interesuje.
A odnośnie Twojego pytania to masz tu gdzieś poradnik z miejscami ze slimami.. Radzę obejrzeć
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() omg, bierzesz 10 bp uh i zwiedzasz sobie całą pustynię - max na co trafisz to zerki i fire devile(jak niefart to 5 naraz) oraz znajdziesz w końcu te slime'y. Bo do banshee myślę, że nie dojdziesz
![]() |
![]() |
![]() |