|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
![]() |
![]() Jeżeli znudzily was filmy typu , drag solo i inne tego typu tu jest cos w sam raz dla was. Filmik pokazuje nam moją wyprawe z qmplami do Darashi na Necro... Moim zdaniem film jest godny obejzenia, pokazuje nam co i jak na necro, jak silne itp.
![]() LINK |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Knurów
|
![]() Spoko filmik, wecej takich, a nie w kolo te dragi
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wilmik bardzo udany mimo ze loot slaby i jeden trup
![]() ------------------------ Pojubaz 30 lvl pall(hack) ![]() Wisznu 14 lvl 14 mlvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Szczegolnie rajcowny jest ten trup.... zwlaszcza, ze to ja
![]() P.S. Mogles troche wczesniej skonczyc ten filmik, albo chociaz powiedziec ze jeszcze nagrywasz... a tak caly swiat sie dowie jaki jestem wulgarny ![]() Ostatnio edytowany przez Elvrit'shalla - 02-10-2004 o 13:31. |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Filmik jest do (cenzura), 50 minut z czego 40 w calkowitej ciemonsci przerywanej jedynie plyskami HMM.
Jesli uzywacie automatycznego swiatla, rozjasniania i innych bajerow to se uzywajcie - wasz problem jak was hakna, ale na czas filmiku poswieccie 20 GP i kupicie 10 glupich pochodni zeby ogladajacy tez cos widzieli.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ohh gremlin... gdybys wiedzial cos o firewallu, to bys nie pisal jak was hakna to bedziecie mieli, kazdy port da sie skonfigurowac, a po 2 nie wszystkie macro musza miec logery..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Sorry, troche krytyki.
Najbardziej lamerski film, ktory widzialem w ciagu kilku tygodni, widac ze nie umiesz grac, bynajmniej knightem. Jak blokujesz to nie uciekaj od tego necro czy tam dsow, bo sie przerzucaja na palkow i wtedy jest ostro (Glownie ten Bialy Sho blokowal..). W nastepnej czesci znow ganiasz tego necro i wpakowales sie w respa 3x i dziwisz sie ze zginal bezsensownie przywolany fd. Wg mnie film do kitu. Strata dnia sciagajac go i ogladajac. To tyle /Praxi