|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Witam!
Dzisiaj przechodzac kolo wyspy ze spike swordem (rook!) zauwazylem ze go tam nie ma ! Czyzby ktos zrobil questa ? Przeciez to jest niemozliwe ! To nie jest Test Server, to nie jest fake... Kumpel sprawdzal na Hibernie czy jest spikey i on tam byl !! Jezeli ktos nie wierzy niech sciagnie filmik albo zobaczy na wlasne oczy na Infernie! A oto jeden ze screenow: ![]() A dla niedowiarkow filmik: http://members.lycos.co.uk/segnis/spikesword.rec |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() hmmm....ryby zjadły
![]() Albo ... niewiem ... ciekawe i to bardzo :O . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() To akurat hiberna ![]() ![]() Tak kocham harmonie ze popiepszyło mi się gdzie spike znikł pozatym źle to napisałem po ang przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() na xanterze spiki tez zaginal... nie mam screena bo tam nie uczeszczam... chyba ktoś zrobil questa z minoskiem
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Hehe to pewno to co zawsze więc albo żart CIPów dla ludzi, żeby się przestraszyli lub pomyśleli że ktoś ma 50lvl. Mówię wam ludzie tego spike'a nie da się normalnie wziąć !! Pzd
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() wystarczy 20+ level zeby zdobyc spike sworda ale tzreba tez zabic mino maga :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() jak trzeba zabić mino maga to już wiem dlaczego taki loot lipa jest :/ ale zawsze dla jakiegoś ppl może wypaść fb rune no i wtedy to zaszpanować mógłby na rooku ^.- ... btw jakiś tam gość na rooku ma 82 lvl + za wytrwałość na rooku dostał fs'a od Gm'a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
|
![]() Masz wiadomosci ze FS`a Sunrise dostal? jakis ss cus? Ktos Ci jakies pice nawciskal i tyle.
Cya in hell.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Tak tylko że do mino maga nie ma wejścia ani wyjścia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() ja slyszalem ze kolo na rooku ma 60lvl nie slyszalem o 80+ moze jest ...
a to napewno jest zart cipow |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() mogłem sie pomylić z lvlem troche ale jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szymon Xlilosient
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() wiem że to nie do tego tematu
ale czy na roku mogą być platynki? bo kiedyś w ciele zobaczyłem platynke ale ktoś ją zabrał a skrinu nie mam soory że to nie do tego tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() @DorianDavidoff
Ta twoja legenda jakaś hu*owa bo ja go zabiłem kilka razy i klucza nie było. @up Platynki mogą być na rok'u. Wystarczy, że sprzedasz NPC coś o wartości 100+gp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: London
Imię: Tassin
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Skąd wiecie że ktos nie wypełnił questa moze jest jakis maczo na 50 lvl !!!!!!!!
Nawet jak by go nie bylo to na Antice Aldorze i Liberze jest spike sword na antice tez przed resem widzialem kolesia ktory wypelnial tego questa zabil mino maga przynajmniej mi tak powiedzial i poszedl i niewiem czy ma ale tak powiedział !!!!!!!Skąd wiecie zawsze sie kos trafi kto go wezmie !!!!!!!Zawsze musi byc ten 1-szy raz !!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Cytuj:
BTW: te wszystkie legendy już dawno są zweryfikowane, był nawet specjalny wątek na tym forum. A z tym minosem na pięści to szczera prawda, tyle że nie na pięści ale macą, nie minosa a rat'a, i nie klucz tylko kawałek sera. Reszta sie zgadza. @Szymex - tak, na rook'u są platynki. Wynika to z prostego faktu że wszyscy NPC'e zawsze płacą platynkami jeśli suma wynosi co najmniej 100gp (np. za butelki). Wbrew powszechnemu przekonaniu nie jest to element "flask questa" ![]() Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
#17 |
The Witcher
|
![]() Gdybyś ty był Spike Swordem na Rooku to nie znudziłoby ci się tak leżeć ?? Może miał już dość .. odleżyny .. chciał iść na spacer .. popływać .. cokolwiek ?? Co myślicie, że taki miecz to nie ma prawa do urlopu ?? Miecz też człowiek i odpocząć musi !!
Co do platynek na rooku .. chceck this out: http://tibianews.net/pictures.asp?num=92 @DorianDavidoff - weź sobie coś na wstrzymanie a nie zaraz innych użytkowników od idiotów wyzywasz .. @Emil1 - i inni, którzy tego nie wiedzą jak przeklinacie to juz po polsku ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 03-10-2004 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycesz Okroglego Stolu
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
|
![]() Żeby dostac platynke na roku sprzedaj 4 mace i masz 120 gp 100 w platynce
![]() ![]()
10:42 You see yourself. You are a royal paladin. You are Royal Brother of the Mystical Brothers (Protected by Keinam). |
![]() |
![]() |