|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eredrin
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera
|
![]() Witam
![]() Pisze na tym forum, ponieważ mam zamiar dowiedziec sie nieco o pewnym miejscu, do którego niegdynie mogłem znaleźć dostępu. Chodzi mi pewne pomieszczenie w podziemiu Troll Mountuains na wschód od Thais. Nieraz szukałem tam wejścia, grzebalem się z kilofem ale nic nie znalazłem. Jednak można to miejsce zobaczyć na Tibia Earth (na wschód od thais, jeszcze przed gorą trolli jest taki krąg, z fire fieldami posrodku, poziom nizej jest okrągłe pomieszczenie, do którego prowadzi tylko droga ze wschodu jednak po drodze sa zamkniete na klucz drzwi, jeszcze nizej jest miejsce o identycznym ksztalcie z jeziorkiem lawy posrodku a na zewnątrz biegają roty ![]() Pomuszcie mi troche... plzzz... chciałbym hociaz wiedziec co tam jest... Do usłyszenia. ![]() ![]() PS: tu podaje fotke z tibia earth jeśli ktos nie kojarzy ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Kiedys tam sie wchodzilo po parcelach teraz nie wiem jak jest ;P
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tam się wchodzi po parcelach z miejsca z rotami i musisz mieć destroy fielda, chyba że lubisz się palić
![]() Tam jest pewnie quest...tylko że nie wiadomo jak go zrobić ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Mocherec nie ty pierwszy próbujesz rozwikłać co tam jest. Na tibia.xxx.pl mają z tym temat na kilkanaście stron i do niczego nie doszli. Kładli różne rzeczy, kopali w różnych miejscach, usuwali fieldy rzucali coś na środek itp. I nic. To najpewniej jakiś nieaktywny już quest.
Pozdro. Ps: Jak byś chciał link do tego tematu to pisz na PW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() psujecie chlopakowi zabawe, niech sam szuka... bedzie mial frajde
|
![]() |