Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-10-2004, 17:55   #1
Jagger
Użytkownik Forum

Jagger's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Świat: Secura
Jagger ma numer GG 3288196
Dumny Moj pierwszy blokniety DL (bije rekordy).

Witam, pewnie nikt juz nie pamieta mojego tematu pt."Moj pierwszy blokniety smok" czy jakos tak, ale to nieistotne. Pokaze wam teraz screeny, jak to blokuje DLa na 25 levelu, pobijajac tym samym rekord Pana Bartsa/BartLuka ktory, z tego co pamietam, dokonal tego czynu na 26 levelu. Ktoz to wie... moze nawet pobilem rekord Polski , ale tego pewien byc nie moge.

Poszlismy tam w 5.
Ja, Jagger the fourth - Knight, lvl 25 skillz 61/61
Macieq - Sorc, lvl 23 (chcial isc to mu pozwolilem )
Drake the ecological - Druid, lvl 36, mag lvl 39 (nie pekaj, masz dobry mlvl )
Valhior - Pally, lvl 27, skille taje/mnica(?)
Zero Polotu - Pally, lvl 53, skille nie/znane (nie ma go na ss, poniewaz poszedl sprawdzic czy resp jest wolny )

Poczatkowo musielismy pokonac watahe skorpow, ktora bronila groty smokow...Niestety nieskutecznie.

Wydostalismy sie z jaskin i wyszlismy na powierzchnie, niestety respawn DLa byl juz zajety, ale jako, ze Polacy go zajmowali to pozwolili nam jednego wziasc.

Niestety nie chcieli tego za darmo, koniecznie musieli nam pomoc zabic tego DLa, ja sie oczywiscie zgodzilem, bo co to jest 3 ludzi zabijajacych DL, 3 ludzi w tamta... No jednak cos to jest.

Czerwona doopa nie utrzymala sie dlugo na nogach, nawet nie miala czasu, zeby wlaczyc tryb uciekania. -.- Drake sie oczywiscie rzucil na loot, bo mial nadzieje, ze znajdzie dsm. Na screenie pokazalem okno z moimi skillzami, zeby nikt nie watpil w moj lvl.

Po tym DLu postanowilismy jeszcze zniszczyc pare smokow, zeby nikt nie mowil, ze nudno na tym DLu bylo .

To wszystko, na prawde chcialem zrobic wiecej ssow z akcja na DLu, ale on nie pozyl nawet 10 sekund... Dlatego udalo mi sie pstryknac tylko jedna fote.
Poza tym jestem dumny, ze udalo mi sie zblokowac DLa na nizszym lvlu, niz zrobil to Barts. Jak juz wspomnialem, nie jestem pewny co do rekordu Polski, jesli ktos bloknal DLa na levelu nizszym, niech napisze. Oczywiscie niech to najpierw udowodni.
Na tym ss koncze moj temat, oczywiscie to nie koniec sagi pt. "moj pierwszy blokniety~" , zostal mi jeszcze gs i warlock.
Prosze o komentarze.

Jagger jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-10-2004, 19:45   #2
Giecek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: fotel przed kompem

Giecek ma numer GG 8960937
Domyślny :):)

siemqa Jagger juz ci gratulowalem na Wierzy ale zrobie to jeszcze raz oficjalnie na Forum .... WIELKIE GRATZ !! . rzeczywiscie Fanfi go Atakowal ale ja tylko robiłem ss'y teraz Udowodnij nam ze jestesw ,,Dobry " i zablokuj wrl'a nie nie żaruje ale ogólnie loozik papa
Giecek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 19:57   #3
Diamentowe Ostrze
Użytkownik Forum

Diamentowe Ostrze's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Stan: Na emeryturze
Imię: Kael Alon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Diamentowe Ostrze ma numer GG 1161136
Domyślny

bardzo ładnie gratz za dla
co do wrl to ciezko Ci bloknac bedzie poniewaz jezeli jestes z magami to on ich atakuje a nie rycka ale mozesz sprobowac z odwaznymi magami
stary 02-10-2004, 21:08   #4
Voltar
Użytkownik Forum

Voltar's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Thais 4 ever

Wyślij wiadomość przez ICQ do Voltar Voltar ma numer GG 1111111 Voltar ma login Tlenu 1111111 Adres Jabbera do Voltar
Domyślny

Ciekawe czy ktos zauwazyl ale na jednym ze screenow jest nasz ukochany moderator - Fanfi
Voltar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 21:21   #5
Paladyneczek (hiberna)
Użytkownik Forum

Paladyneczek (hiberna)'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków

Paladyneczek (hiberna) ma numer GG 2107043
Domyślny

no gratz gratz
ale mozna to zrobic nawet na 23 lvl bo jak 6 sorcow bije z sdkow to fajne mi blokowanie
takie bicie dla jest nie oplacalne :/
Paladyneczek (hiberna) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 21:27   #6
Jagger
Użytkownik Forum

Jagger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladyneczek (hiberna)
no gratz gratz
ale mozna to zrobic nawet na 23 lvl bo jak 6 sorcow bije z sdkow to fajne mi blokowanie
takie bicie dla jest nie oplacalne :/
Ja im z sdkow klepac nie kazalem , moze chcieli przetestowac hity, ktoz to wie. Moge bez problemow powtorzyc ten wyczyn z troche mniejszym skladem, ktory nie bedzie posiadal sd. Co do oplacalnosci huntu, to nie chodzilo tu w sumie o exp czy o loot. Lecz o to, bym sie sprawdzil, no i sie sprawdzilem . O loocie z DL huntow pomysle, jak zrobie knightem odpowiedni level, ktory pozwoli mi jakos zmniejszyc straty w uh.

Ostatnio edytowany przez Jagger - 02-10-2004 o 21:34. Powód: 'coz i'm 1337
stary 02-10-2004, 21:28   #7
Xovidex
Użytkownik forum

Xovidex's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Wszystkie Tibijskie Miasta

Xovidex ma numer GG 2541374
Szczęśliwy gratz!

wielkie gratz! blokowanie dl na twoim lvl to jest wielki wyczyn! jescze raz WIELKIE GRATZ!
PS. ile poszlo uhow?
Xovidex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 21:53   #8
Swirus :P
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

Ogarnij sie czlowieku na wiezy z dlem masz tak latwo blokowac ze szok ja na 20 lvlu bloczylem na dobule spawnie i bylem tylko z 2 pallami wiec niejest to zaden wyczyn....
Swirus :P jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 21:59   #9
Shin Chan
Użytkownik Forum

Shin Chan's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok

Shin Chan ma numer GG 1558308
Domyślny

buahahaha
dobre pobiles rekord hyba swojej wioski
Rekord Nalezy do Dadasia z Pacery na 21 lvl z p setem i 3 mlvl i 2 sorcow na 30 i 40 lvl bylo z nim jeszcze go musielismy Go Uhac , zamieszczalem juz SS na forum!!! Bloknal trzy a na 4 Nie trafilismy Uhem :/ nie pobiles nic i nikogo!!!

Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!
Shin Chan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 22:32   #10
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shin Chan
buahahaha
dobre pobiles rekord hyba swojej wioski
Rekord Nalezy do Dadasia z Pacery na 21 lvl z p setem i 3 mlvl i 2 sorcow na 30 i 40 lvl bylo z nim jeszcze go musielismy Go Uhac , zamieszczalem juz SS na forum!!! Bloknal trzy a na 4 Nie trafilismy Uhem :/ nie pobiles nic i nikogo!!!
Co to niby za blokowanie skoro ktoś cię leczy :/ Jagger był w stanie sam przetrwać blok DLa, nie był uzależniony od innych osób, które musiały go leczyć aby biedaczek nie padł. To tak jakby mag zsumonował sobie Demon Skeleta do blokowania DLa a potem go leczył. Czy wtedy należy pogratulować DSowi, że wspaniale blokował DLa ?? Nie !! Ponieważ sam DS by padł po kilku sekundach, jest to tylko potworek, którego życie zależy tylko od tego czy ktoś go na czas podleczy.
Czy jak pójdę solować np. GSa i kumpel mnie będzie leczył to nadal mam prawo mówić, że to było solo ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swirus :P
Ogarnij sie czlowieku na wiezy z dlem masz tak latwo blokowac ze szok ja na 20 lvlu bloczylem na dobule spawnie i bylem tylko z 2 pallami wiec niejest to zaden wyczyn....
I w 3cim dlu byl DSM... I wtedy mama obudzila cie do przedszkola

@Jagger: jutro i tak Cię pobije
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"

Ostatnio edytowany przez Aversin - 02-10-2004 o 22:43.
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 22:50   #11
Kt0s
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

Pewnie on blokowal na double jasne jasne nawet przez ogien by nieprzelazl zywy...
Kt0s jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 08:16   #12
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Gratz blokowanie, jeszcze z takimi skillami i lvl

A co do innych "kozaków", blokowałeś DLa na 21 lvl plz sreen, a nie gadasz boja blokowalem druidem na 8 lvl demona i wypadł e-plate, ale wyrzuciłem bo mam już mam plecak ;/
stary 03-10-2004, 08:17   #13
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003

Domyślny

A ja slyszalem, ze barts tez blokowal dla na 25lvlu. I nie byl to smok "na wiezy", tylko na normalnym spawnie dla (chyba na double spawnie).Wiec nie jestem pewien, czy pobiles rekord
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 10:07   #14
Jagger
Użytkownik Forum

Jagger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
A ja slyszalem, ze barts tez blokowal dla na 25lvlu. I nie byl to smok "na wiezy", tylko na normalnym spawnie dla (chyba na double spawnie).Wiec nie jestem pewien, czy pobiles rekord
Mi wiadomo tylko, ze zaczal blokowanie na 27 lvlu, z tym, ze na ktoryms zalapal zgona, i wrocil znowu bloczyc na 26. Moze wtedy tez zalapal zgona i spadl na 25? O tym mi nic nie wiadomo. Pokaz jakis dowod to moze uwierze.
Co do tych ktorzy sie chwala soba lub innymi kolegami... Niech pokaza ssy, filmy, co kolwiek co potwierdza, ze mowia prawde. Ja chetnie sobie przejrze kilka stron ze zdjeciami szukajac tego tematu o Dadasiu z Pacery.

@Xom
padniesz!
@Pebe83
A no masz racje, ja nie daje sobie w kasze dmuchac i uham sie sam. ;]

Ostatnio edytowany przez Jagger - 03-10-2004 o 10:09. Powód: 'coz i'm 1337 and need no reason
stary 03-10-2004, 10:44   #15
rak
Guest

Domyślny

Shin Chan jak nie wiesz co napisać to nic nie mów bo wątpie czy Ty byś czegoś takiego dokonał. Jagga 0.0 Gratki ^^ jush byly ale jeszzce raz na zachete moze hero ^^ albo bk co Ty na to hyhy
Xo wierzymy w Ciebie szczególnie ze idziecie tylko we dwójke 3mamy za Ciebei kciuki ^^

Cya in Tibia
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 12:26   #16
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

No Jagguś rekord pobity

Wszystko zostalo uwiecznione na filmie, który znajdziecie w tym temacie http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=13265

@re down
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swirus :P
Ok jak mi niewiezysz to dawaj mi jakiegos najta 20lvl z 60 skilem i 4mlvl i ci pokaze ze blokne na dobule spawnie ja przynajmniej jak blokowalem to bilo tylko 2 pallow 40lvl bez sd i hmm's a np tutaj widze na ssie jak bije sorcek po 600 z sd to wtedy jest banalne blokowanie daj spokoj....
Dajcie mi knighta .. lol .. to sobie zrób. Znajdź sobie sorca, który będzie walił i po 800 z SD i idź blokować DLa na 15 levelu, będziesz miał rekord. Nikt Ci tego nie broni .. ale nagraj filmik, zrób ssy albo w inny sposób to udowodnij. Ja moge powiedzieć sobie, że na 30 levelu blokowałem dwa Demony .. uwieżysz mi na słowo ? .. jakoś ja Tobie nie moge ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"

Ostatnio edytowany przez Aversin - 03-10-2004 o 13:57.
Aversin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 13:08   #17
Swirus :P
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 08 2004

Domyślny

Ok jak mi niewiezysz to dawaj mi jakiegos najta 20lvl z 60 skilem i 4mlvl i ci pokaze ze blokne na dobule spawnie ja przynajmniej jak blokowalem to bilo tylko 2 pallow 40lvl bez sd i hmm's a np tutaj widze na ssie jak bije sorcek po 600 z sd to wtedy jest banalne blokowanie daj spokoj....
Swirus :P jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 15:18   #18
Hibill
Użytkownik forum

Hibill's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Przemyśl

Hibill ma numer GG 6982677
Domyślny

Gratz
Hibill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 15:33   #19
krzykul
Użytkownik Forum

krzykul's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: ja nie mieszkam ja bije lvle :P

krzykul ma numer GG 3987061
LOL

spoko!!!!
ja znam paru takich co na 40 lvlach z twoimi skillami padalo na dlach wlasnie blokujac

p.s.
"Jonny Knoxvile" (czy jakos tak)
widzac ze ludzie ogladaja jackassa
polecam jeszcze goroco film "CKY" z Bamem Margerą na czele
stary 03-10-2004, 20:26   #20
Kosior
Użytkownik Forum

Kosior's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież

Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 64
Kosior ma numer GG 1489427
Domyślny

Jagger gratulowałem ci juz blokniecia dl. I jeszce jedno ja nie atakowalem tego dl'a tylko trzymałem uh na ciebie tak jakby co ale jeszce raz gratz
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania