|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Witajcie! To nie bedzie żaden fake typu sruper hiroł tylko zwykly, podrzedny fake.
No, nie bede sie rozpisywal - oto prolog. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() Komcić! Ps. Jest to mój 2gi fake, wiec prosze potraktować go troszkę bardziej ulgowo niż inne ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() fajne grafiki tylko na początku ma inny outfit z kapturem a potem bez
Następny fake że jakiś zły koleś sie pojawil i bedzie rowzwalal miasta itp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
zagadnienie #001 Przeszedł metamorfozę 0.0? Zagadnienie #002 oO? Skąd ta pewność? ;> Some questions? No? It well right... ^^ Ps. First part already soon ![]() @edit @down oO?!?! Turok mnie ocenił pozytywnie o.O
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 04-06-2007 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() No no =) Jeśli ten "pentagram" jest naprawdę twój to cool ^^ Reszta efektów łatwa do zrobienia czekam na 1 cześć
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Fajnie się zapowieda, lecz fabuła dość popularna.
Btw. Nigdy nie zdradzaj fabuły! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten pentagram wymiata =] Ale te swiatla itp. Sa latwe jak but ^^'...Jesli w takim stylu bedziesz robil nastepne czesci to juz nie moge sie doczekac
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, jako ze to prolog to bez oceny ale moze byc ciekawie jesli nie jest to tzw. "dobry start". Trzymaj tempo a bedzie dobry fake.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @komentarze
Wszystkim bardzo dziękuję za pozytywy. Next parta dam dzisiaj wieczorem lub jutro w przeciągu 17-21 ![]() Endżoj! @down x2 wiesz, pentagram jest również znakiem zła/belzebuba....
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 04-06-2007 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Pentagram jest fajny,ale reszta jest przeciętna.
Ale dlatego,że to prolog to nie przejmuj się tą wypowiedzią,poprostu rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() @Topic
Ogólnie fajny pentagram ale przeczytaj sobie dokładniej co to jest i jak on powinien wyglądać... http://pl.wikipedia.org/wiki/Pentagram proszę tam jest opisane. Do tego jedynie mogę się przyczepić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2007
Lokacja: Łódź City
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Już nie istnieje :(
Świat: Zanera
Poziom: 31
Poziom mag.: 35
|
![]() Co tu powiedzieć...
Graficznie spoko i to wszytko .Za mało troche by ocenić czekam na next parta ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
|
![]() Grafika spoko i wogule fajne !
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Xydijo zamknij sie nawet argumentow nie dales tlyko chwialisz sie ze umiessz hide robic.
Kashek Hmm ciekawe co wymyślisz jak nie to co powiedzialem : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Mam nadzieje ze wyczekiwana druga czesc
![]() Krotka charakterystyka bohatera glow.: Bandyci najeci przez nekromante zabili mu rodzicow, ten schowal sie z mala siostra w ukrytym domku w lesie. 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. Napisy byle celowo zamazane, poniewaz byly zle slyszane przez bohatera (szok) ![]() 11. ![]() 12. Charakterystyka nowej postaci: Imie:Turok Religia:Ateizm Opis:Turok był niegdys jednym z Druidów zakonu (jakiegostamboga) lecz gdy podczas pewnego rytułału stracił swego brata odszedłe z plemienia.Od teraz wędruje od miasta do miasta. ![]() 13. Tu kolejny moj blad: Troche napisy sa uciete. Sorry, nie moja wina, program zle wygenerowal ;/ W ostatniej wypowiedzi 2 uciete slowa to 'zaryję' i '*gulp*'. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() Komentowac! Wiem, ze outy niezbyt mi wychodza, ale dopiero zaczynam moja zabawe z programami graficznymi ![]() Wiem ze rowniez duzo gadaniny, ale trzeba troche was wprowadzic ![]() W nastepnym parcie bedzie wiecej akcji. @turok nieźle pojechales ;> spoko ;> dzięki =* poprawie
![]() Ostatnio edytowany przez Kashek - 05-06-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oo Graficzki spoko tylko po co dajesz takie texty jak JEBUDU, w niektórych miejscach jest text ucięty(dobra sorry nie Twoja wina ^^). Ogólnie:
9.5/10 Fabua nawet spoko Ostatnio edytowany przez Meryba - 05-06-2007 o 21:44. Powód: sry |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() "Wstając uderzył się o drzewo" i "jakiśtam bóg" nie są zaletami. Podobnie ostatni skrin. Ogólnie ładne, ale musisz się jeszcze podszkolić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ahhhhhh
Gdy obejrzałem prolog pomyślałem no w końcu coś ładnego a tu widze 1 czesć i łup na ziemie out Turok(Tak to ja ^.^) DENNY! -Raz text jest rozmazany raz nie -"Oczy" zagapione od Kopera -Mój opis skopiowałeś to co pisałem na gg gdy pisałem (jakiegostamboga) chodziło mi oto abyś wymyślił go sam! -Emoty w fake są złe! -I zupełnie wykreowana przeze mnie postać nie pasuje do twojego stylu wypowiedzi:rymowanie,trochę jakby slang +Podoba mi się efekt "zachodzącego słońca" za to masz + w fake Aaa jeszcze jedno jaskinia tragiczna! gdzie tam skały jakies strumyczki małe sianko bajery typu kamyczki może nawet drobne pajączki! 3/10 Sorry ale nic więcej nie mogę dać
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Jakoś taki dziwny ten fake
![]() Oo? ^^? Br?
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @up
KalasantyX ty tu sie nie wypowiadaj tak bo z krzesla zawsze spadam(a czemu to nie wiem) i rob fake @topic o grzybki pach pach lezy lezy slyszy slyszy czesiu czesiu wypowiedz bez sensu bo fake taki jakis no nie wiem jak napisac 5/10 |
![]() |
![]() |