|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam,
Dzisiaj kupiłem BoHy dla mojego kinghta, gdy je założyłem jak chodziłem tak chodze ;/ dlaczego nie działają ?? trzeba jakiś odpowiedni lvl mieć czy co ? PS. Kinght, 22 lvl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() z twoim lvlem malo daja, sprzedaj i kup potem na 35-40 lvl wtedy odczujesz roznice.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ślepy jesteś i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydaje ci sie tylko ze chodzisz tak samo. Zrob eksperyment zawolaj jakiegos kolege przebiegnij kolo niego bez bohow potem z bohami i spytaj czy widzial roznice, napewno roznica bedzie i nietrzeba odpowiedniego lvl aby uzywac tych butow. Tylko niech ci sie niewydaje ze jak zalozysz bohy na 22 lvl to bedziesz biegal jak 100 lvl. Poszukaj byl kiedys temat odnosnie szybkosci chodzenia.
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() BoHy dodają szybkość odpowiadającą 20 poziomom, ale z tego co słyszałem szybkość postaci nie rośnie z poziomu na poziom, ale skokowo, co kilka leveli. Tak więc (jeżeli oczywiście jest to prawda) może po prostu nie przekroczyłeś tej bariery, po której wzrasta prędkość poruszania się twojej potaci. Ja na przykład na ok. 75 lvl odczuwałem bardzo dużą różnicę między chodzeniem z tymi butami i bez.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Imię: Inwigilmen
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 28
Skille: 21/26
|
![]() Ja korzystam z kalkulatora na erig.net
http://erig.net/speed.php Z tego co sprawdziłem, to 20lvl powinien biegać jak mniej więcej 40lvl. Jak na razie dla mojej postaci obliczenia się sprawdzały.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() tobie przydały by sie bardzej steel boots dla knighta ważniejszy jest arm niż szybkość no chyba że uciekasz przed gs ^_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
|
![]() nie będę komentować...
Cytuj:
Cytuj:
![]() nie gram długo w tibie i nie wiem co gdzie jest dokładnie... więc wole szybko biegać i w razie potrzeby uciec... PS. wlasnie zdobyłem 23lvl... teraz minimalnie przyspieszył ![]() Ostatnio edytowany przez Saints - 06-06-2007 o 15:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Frombork
Imię: Hoolek the paladin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 79
Skille: 89/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Mam pytanie dotyczące tego tematu.
Czy Bohy zawsze wypadają przy śmierci??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @up Bez aola po smierci zawsze wypada bakcpack albo bag.Reszta eq wypada losowo.Moze ci nic nei wypasc a raz mzoe ci wypasc np. arm, legs i shield.
Gdy masz red skull przy dedzie ci wszystko wypada bez wzgledu czy masz aol czy nie. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
pzdr for Malkowicz Edit@ Up@ aol chroni nawet jak ma się red skulla
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 06-06-2007 o 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Co wy za przeproszeniem pierdolicie? Jak masz Red Skull nawet aol Cie nie chroni -.-
Znalazł sie tibiowiedz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Cytuj:
jeśli bohy dają np. 30%przespieszenia to pomysl. 22 knight idzie powiedzmy z prędkością 20km/h + 30% jest to 20*0,3=6 czyli idzie z prędkościa 26km/h 320 elder idzie powiedzmy z prędkością 200km/h plus 30% jest to 200*0,3=260km/h Cytuj:
jak ty to powiedziałeś..?? Cytuj:
Aol chroni tylko yellow skulli, green skulli, white skulli i graczy bez skulli. ^^ @Edit Cytuj:
Użyj tego kalkulatora co jest kolega wyzej podał. Zauwazyłem, że ja na 23 lvl'u z boh'ami, time ringiem i haste będe biegał jak 123lvlCzyli moja prędkość zwiękzy się o 100 lvl'i a mdw z 223 z bohami, time ringiem i strong hastezwiekrzy sie do 623 lvl'a czyli o 400 lvl'i Ostatnio edytowany przez kondom69 - 06-06-2007 o 17:36. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Skierniewice
Imię: Gavaxer
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 111
Skille: 84/80
![]() |
![]() Gdy posiadasz owego red skulla i złapiesz deda to wylatuję Ci wszystko co masz na sobie.
Co do bohów to kolega @up powiedział, że masz 8% na wypadnięcie bohów i to jest prawda i tego się trzymac trzeba.
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
|
![]() Cytuj:
@topic Może nie widzisz różnicy ale biegnij z kimś to ma lvl jak ty i nie ma bohów, zobaczysz ze go wyprzedzisz. bohy działają na każdym lvl i daje prędkość 20lvli, tzn masz 8lvl z bohami łazisz jak 28 itp.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Seven Thel
Profesja: Rookstayer
Świat: Julera
Poziom: 63
Skille: 23/29
![]() |
![]() Cytuj:
Powiem tylko jedno : ZAL.PL no nic jak tylko usiąść i płakać po przeczytaniu tego posta. Zgodze sie z toba tylko w kwestii aola. Znalazł sie miszcz tibijski i teraz wprowadza ludzi w błąd
![]() |