Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-06-2007, 12:36   #1
Piotrr
Guest

Domyślny kilka pytań początkującego Palladyna.

Ja wiem że takie pytania były ale przebijać się przez 5-11 stron odpowiedzi żeby wyszukać konkretna informację to bym chyba przed kompem wykitował

1) Do ilu trzeba skillować dista żeby SKUTECZNIE posługiwać się łukiem (słyszałem że 55 ale z kolei na innym forum powiedzieli mi że przy 55 jest ok 25% miss)

2)Gdzie powinienem iść żeby szybko nabić levele bo na trollach to trwa i trwa mam 9 lvl od dwóch dni, a dist stoi w okolicach 43 i sie prawie nie rusza :|

3)nie mówić mi że powinienem grać inna postacią bo i tak nie zmienia a na rookgardzie siedziałem 9 dni (jak siema studia to sie gra pol godziny dziennie) i drugi raz sie na to nie pisze

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-06-2007, 12:58   #2
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrr Pokaż post
Ja wiem że takie pytania były ale przebijać się przez 5-11 stron odpowiedzi żeby wyszukać konkretna informację to bym chyba przed kompem wykitował

1) Do ilu trzeba skillować dista żeby SKUTECZNIE posługiwać się łukiem (słyszałem że 55 ale z kolei na innym forum powiedzieli mi że przy 55 jest ok 25% miss)

2)Gdzie powinienem iść żeby szybko nabić levele bo na trollach to trwa i trwa mam 9 lvl od dwóch dni, a dist stoi w okolicach 43 i sie prawie nie rusza :|

3)nie mówić mi że powinienem grać inna postacią bo i tak nie zmienia a na rookgardzie siedziałem 9 dni (jak siema studia to sie gra pol godziny dziennie) i drugi raz sie na to nie pisze
TYSIACE BYLO TAKICH TEMATOW ,Jezu ile mozna mowic do ktorego dista skilowac . Vil prosze wez to zamknij bo nawet w dziale "Profesje" w 1 stonie znajde ci tak itemat.
Salarigoth jest offline  
stary 06-06-2007, 13:58   #3
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

1. 50-55.
2. poszukaj w poradnikach.
3. powinszowac studiow, ja na 3 roku w zasadzie tylko gram na kompie i spie 4 godziny/ dzien.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania