|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() Czy wam już się ****a nudzi? Jak widze 3 tematy z rzędu z tym samym tematem to mam dość. Z pisaniem też już widze problemy... co to jest "som", "nób" itp.? ludzie nie mówcie nikomu o tej grze, niech już bardziej nie rośnie bo już teraz mamy wystarczający problem z idiotami. To że ten gatunek z***ał świat rl, to nie znaczy że ci najniżej położeni którzy na kurs angielskiego i korki z polaka nie mają powinni zepsuć też tibię.
Tyle. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Ja się zgadzam. Przecież dzisiaj powstały 3 tematy o tym że im zablokowali rano ip w tibii. Jezu ludzie. Jest opcja szukaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No i co poradzisz? Musisz wszystkim po kolei mówić, że jest opcja Szukaj a i tak tego nie będą używać. Zostaną shakowani, napiszą temat, ktoś ich zabije, napiszą temat. No cóż żyjesz w takim kraju z takimi ludźmi i musisz to przyjąć bo na dzień dzisiejszy nic nie można zmienić.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Wpełni popieram, bo ile można powtarzać w kółko
"Szukaj", "Kolejny Noob", "Naucz się poprawnej Polszczyzny..." etc. Jak się mówi o Shackowaniu to na 98,5% jest to wina właściciela postaci. Powinno się zrobić kurs używania funkcji szukaj oraz języka Polskiego. Można sobie pożartować tekstami typu : "mi nub plix" ale gdy to nie są już żarty staje się niebezbpiecznie. Nowicjuszu forum, jeżeli oglądasz tego posta, weż go sobie do serca PLX ! ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() heh raul wytepic ich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Ja bym proponowal wbijac wiedze wszystkim "nie umiejoncym polaka" ksiazka i... cegla... .Zreszta proponuje Angielski tez... moze wtedy by sie wreszcie niektorzy nauczyli jak sie pisze " schakowac i skrackowac" albo bardzo pospolity wyraz "nup" Przyklad wypowiedzi przecietnego polskiego gracza w tibie?
"ej daj mi żeczy bo ja jeztem biedny i potszeba mi pieniecy albo nowego spszetu" Przeciez to jest zalosne! ![]() PS. dobija mnie takze tekst: I sell plate legsy...;/ |
![]() |
![]() |