|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Imię: Knill... wtf?
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Legion
Świat: Pacera
Poziom: ;*
Skille: 67/51
Poziom mag.: ;<
|
![]() Może, pod warunkiem, że jego level magiczny na to pozwala. Na przykład do użycia UHa, potrzebny jest 4 magic level.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
![]() |
![]() Tak Knight może używać runy lecznicze są to UH i IH ""
Rune UH można kupic w sklepie magicznym piszemy hi>>buy ultimate healing rune>yes lub u playera za 3k/bp żeby rune użyć trzeba mieć 4 mlvl! najlepsza runa do uleczania Runa IH można kupić u npc i u playera za 1k-1,5k !! (ulecza mało) ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Stąd nie widać :]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radek-guardos
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bardzo bym chciał, ale niemam
Świat: Pythera
Poziom: 24
Skille: sh 20
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Mam małe pytanko. Jestem "nowicjuszem" inaczej noobem. Niewiem zabardzo co mam powiedzieć kiedy chce kupis rune sudden death. Zachodze sobie do sklepu i mówie hi (ona odpowieda) buy sudden death (coś tam mówi po swojemu czego nie rozumiem) yes (i nic). B. proszę o napisanie wszystkiego co mam powiedzieć.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: cała mapa :D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chemikalius
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: co chwile inna
Świat: Guardia
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() hi>sudden death rune>yes>bye
aha. zeby walnac z sdka, musisz miec 15 mlvl zeby dobrze walnac z sdka proponuje 50 lvl i 50 mlvl. xD
![]() Best solo : banshee, ancient scarab Best team: DL, Hero ASG dla Dorosłych (17+ ![]() ![]() cytat: jeśli ktoś się osiodłał, przykłusował na forum i zrobił \"Ihaaaha!\", to nie ma się co dziwić, że ludzie na nim jeżdżą jak na kobyłce... |
![]() |
![]() |
#6 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, knight może używać run leczniczych jeśli magic level mu na to pozwala, żeby kupić jakąkolwiek runę w sklepie musisz napisać nazwę tej runy i dopisek "rune", np. Buy Sudden Death Rune , ofc w sklepie magicznym u npc od run.