|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Witam ponownie!
Jakis czas temu zamiescilem tutaj swoj programik (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=96350), pokazywal on lvl, profesje itp jakiegos gracza, niestety mial on wiele bledow itp. a poniewaz przestalem grac w tibie, nie poprawilem tego. Teraz powrocilem do tibi i napisalem ten program na nowo, jest on stabilniejszy i lepszy. link do programu: http://wropro.yoyo.pl/tibiainfo.html (tak, html. Wchodzac automatycznie przekieruje Was do sciagniecia pliku) MD5 Checksum: fbd1113338d66c82db40538d62f00858 screen: ![]() obsluga programu nie jest trudna ^^ wpisujemy nazwe chara ktory chcemy sprawdzic, wciskamy "check" i juz ![]() przycisk "copy selected" sluzy do skopiowania zaznaczonych (obok nazwy np. name: jest checkbox [x] ) danych, skrot to przycisku to alt+c (zeby bylo szybciej ![]() Obok przycisku jest "in each line" i "in 1 line", roznica jest taka, ze przy "one line" kopiuje wszystko do jednej lini np: Name: Mateusz Dragon Wielki | Level: 333 | Vocation: Elder Druid | Sex: male | Account: Premium Account | Guild: Titan of the Ruthless | Residence: Venore | High scores: 1. with 333 lvl in experience 4. with 84 lvl in magic a przy "each line" wszystko do osobnej np: Name: Mateusz Dragon Wielki Level: 333 Vocation: Elder Druid Sex: male Account: Premium Account Guild: Titan of the Ruthless Residence: Venore High scores: 1. with 333 lvl in experience 4. with 84 lvl in magic checkbox obok "copy selected" sluzy do odwrocenia zaznaczen. Update 1.1 -dodana mozliwosc sprawdzenia czy postac jest w ktoryms z zaznaczonych wczesniej highscores (dalem ze trzeba wybrac ktore, gdyz gdy ma wszystkie po koleji leciec to by strasznie dlugo trwalo (9 rankingow * 12 stron = 108 stron do sciagniecia = za duzo!). W tym celu pierw trza checknac postac, zaznaczyc jakie HS (highscores) chcemy zobaczyc i wcisnac "Check HS" albo wcisnac alt + h. Update 1.1b -drobne poprawki, czyszczenie okienko z highscores przy checknieciu innego chara, kopiowanie wraz z hs oraz skroty do checkboxow Update 1.2 -w "last dead" jezeli ktos zostal zabity przez playera, klikajac prawym -> Check this player, szybko go sprawdzimy -mala poprawka, jak sie kliknie w polu gdzie sie name wpisuje, to odrazu zaznacza go calosc Wszelkie bledy, sugestie prosilbym pisac tutaj. pozdrawiam ![]()
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 14-06-2007 o 21:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() Nie szkoda Ci konta założonego 15 miechów temu?
Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 07-06-2007 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up: hmm? lol?!
![]() |
#4 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Spokojnie, on cipsoftowi by powiedział że rozsyłają keyloggery.
Aczkolwiek zaraz przeskanuje programik. PS.A czym to otwierać jakby co? Edit: Scanner results Scan taken on 07 Jun 2007 16:30:04 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Macie skana
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 07-06-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no tak... teraz czegokolwiek sie nie wrzuci to ze niby keylogger, nawet nikt nic nie sprawdzi. lol.
Sprawdz se jakims progsem do sledzenia pakietow ze jedynie z czym sie laczy to www.tibia.com Edit: @up: poniewaz exe rar itp zostaly cenzurowane (lol?) to spakowalem to 7z, winrar bezproblemowo to otwiera.
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 07-06-2007 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 07-06-2007 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() łooo, bo to tak trudno sprawdzić na tibia.com i trzeba bawić się w specjalne programiki... -.-"
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja używałem kiedyś tej 1 wersji i powiem, że działała szybciej niż przeglądarka gdy ma sie uruchomianą procesorożerną tibię
![]()
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 07-06-2007 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() święta racja
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oczywiscie
![]() ![]() btw, niedlugo dodam do programu by szukal czy postac nie znajduje sie w ktoryms z rankingow (lvl, sword itp)
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 07-06-2007 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Wieszok
Mi ten program się przydawał. Jak pisałem newsa z awansami szybciej się nicki sprawdzało. @topic GL w dalszym rozwoju programu.
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Świetny program, przyda się napewno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Update 1.1
-dodana mozliwosc sprawdzenia czy postac jest w ktoryms z zaznaczonych wczesniej highscores (dalem ze trzeba wybrac ktore, gdyz gdy ma wszystkie po koleji leciec to by strasznie dlugo trwalo (9 rankingow * 12 stron = 108 stron do sciagniecia = za duzo!). W tym celu pierw trza checknac postac, zaznaczyc jakie HS (highscores) chcemy zobaczyc i wcisnac "Check HS" albo wcisnac alt + h. Update 1.1b -drobne poprawki, czyszczenie okienko z highscores przy checknieciu innego chara, kopiowanie wraz z hs oraz skroty do checkboxow
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 08-06-2007 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Całkiem fajne to. Już się kilka razy przydał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Wiekszego takiego idioty jak ty owntibia***** w zyciu nie spotkalem. Niby znasz sie na trojanach, keylogerach etc. a tak naprawde dostosowales sie do poziomu forum i przy kazdym filmie/programie musisz sie popisac wiedza i nazwac to trojanem czy innym gownem bez uprzedniego sprawdzenia pliku. Znam ten program, uzywalem go przy poprzedniej wersji i naprawde doceniam jego checi, ale przez takich idiotow jak ty wiele osob go nie sciagnie bo uwazaja ze nasz pro mastah keyloger destroyer powiedzial ze to wirus to tak jest!
looser |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 08-06-2007 o 22:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bump ^^ .
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Ja go ściągnąłem ale nie umiem otworzyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() a te h scores to bys z erig net mogl scigac tam jest tylko jedna strona na kazdy h score a nie 108
![]()