|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Chciałbym wam przedstawić mój 1 fake, pod tytułem "Skrzynka Vhetara"
W królestwie Rihtyrii, rządił król Vhetar III miał on wiele, wiele skarbów. 1) ![]() Dostał ciekawą wiadomość. 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() A ze skrzyni wyszły potwory i rospanoszył się po Rihtyrii... 5) ![]() PS. Sorry za błąd (Król Vhetar III zamiast Kapitan) Ostatnio edytowany przez Eatil - 08-06-2007 o 10:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Nie jest źle.Ale zawsze muszą być jakieś "ale" (nie Bundy ani Elric =p)
-Pusta ta sala?(jeśli to skarbiec to dlaczego tam król ma tron?!) -Ostatni efekt słaby =) -Biały out króla który nie wygląda na króla -Do 1 fake jest przyklejony topic -Puszka pandory?! -Brak ścian =p Ocenie po następnej części Pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie tam podoba, ale są minusy..
- brak ścian - za pusto - ogólnie takie średniawe Ale jedno mnie interesuje... Kto Ci pozolił użyć mojego żołnieża? Nie mam pretensij do Ciebie, wręcz przeciwnie.. Jestem dumny z siebie że ludziom sie podobajom moje outy.. ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do fake to wykonanie i fabula srednie ale jakos mi przypadl do gustu ;d Przynajmniej wyglada na to ze nie superhero xd
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: oława
Imię: Gart Trerkais
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 24
Skille: ---/22
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() tak naprawde to gdybyś to umieszczał w większych ilościah to był by super fake. Podobało mi sie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Magix Slayer
Profesja: Knight
Gildia: Final Fantasy
Świat: Nova
Poziom: 32
Skille: 64/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Powinieneś dać crystalki i więcej tych pieniędzy... Niekoniecznie na stołkach. Mogłyby być to takie góry ze złota i cała sala bo tak jakoś pusto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Hmm.. Kto wrócił do nas po banie? Ja! xd
Ok : -pusto -brak ścian -powinien ten król mieć więcej skarbów +straznik +nie super hero Ocena : 4/10. Rób dalej.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 4/10
nice ;] +za New Beholdera +[nie] super hiroł] +ciekawe....
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() /Nudne, nawalone wszystko, bez ścian
2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ee? Jak mają się te pieniądze trzymać na tym stołku? Powinny się rossypać po ziemi bo widać że na lewej półce ta kasa wystaje za.
Taka pusta sala, a król sam siedzi na środku niej? Dał byś tam jakieś ozdoby, wazy itp. Ten minotaur do tych pozostałych potworów w ogóle nie pasuję Na ostatnim obrazku powinno nie być tych rozmów pod dym dymem Zrobiłbyś bardziej ruchome postacie bo widać że ten sługa przychodzi z skrzynką , a następnie jest przed królem skrzynka a sługi nie ma. 6/10 o next part na tym obrazku widać tego samego wojownika co był u króla to co on przeżył ten atak potworów ze skrzynki? I w ogóle czemu nie pookazałeś co dalej się tam działo? Znowu jakieś walki z minosami. 4/10 Ostatnio edytowany przez Meryba - 08-06-2007 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() w pierwszym wersie : ( cytuje)" CI CIE TU SPROWADZA... "
popraw to a dostaniesz....3+ ? |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Nie jestem expertem ale troche nudny mało akcji, jest troche zapusto jak dlamnie
i są błedy ortograficzne. ![]() Ocena : 4/10 --------------- pasi, jak nie pasi to spadać |
![]() |