|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
![]() |
![]() Wchodze na Tibia.pl ponieważ chciałem coś sprawdzic, aptrze a tu jakis news. No więc sobie mysle wejde na Tibia.com moze coś tam piszą albo cos, sprawdze przy okazji level Mateusza. A tu nagle co? Tibia.com nie działa.. myslałem że źle wpisalem albo coś, wchodze na google wpisuje tibia i klikam w Tibia news etc. a tam dalej to samo..
sami zobaczcie: ![]() tez tak macie? Czy to coś u Mnie? @edit teraz w ogole nic nie ma -.- @edit2 juz wiem o co biega. p.s. edytuj/usuń wiadomośc.. a gdzie tu usuń? -.- Ostatnio edytowany przez MiPi - 09-06-2007 o 02:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Spróbuj - http://www.tibia.com/news/index.php?subtopic=latestnews
Albo se jaja robisz xD Np.: ![]() Też wygląda, że niby tibia.com, a to google.. Edit: A tam na tym screenie jest coś takiego: "Last registered user: Mipi" Zarejestrowaleś się w jakimś gównie to teraz masz :> Po trzecie jesteś gupi i śmierdzom ci skarpety!!111 @down Śmieszny jesteś, napisałem ten post zanim zrobiłeś edita. Po drugie tutaj nie ma licznika postów więc jak moge je nabijać? >.> Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 09-06-2007 o 11:33. Powód: iks iks |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
![]() |
![]() napisalem w edit 2 ze wiem o co biega juz -.-
nauczy sie czytac a nie nabijasz posty. p.s. to nie sa zadne jaja, tylko poprostu mialem wlaczonego webserva a tam mam w pizdu i jeszcze wiecej roznego rodzaju stron www, silnikow gier, silnikow forum etc, a to to akurat lipna podruba ogame (ugamela), ktora nie wiem jeszcze jakim cudem, ale podjebala mi sie jako tibia.com i zamianst tibia.com wyswietlalo mi ten shit. |
![]() |
![]() |