![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() heh, śmieszne pytanie... ale p-set to co jest?
![]() zrobilem nowa postać na harmoni, pall 5 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Plate set to legsy i armor (plate obydwa). Palkiem radze się przenieść do Carlin, stamtąd pójdź bezpiecznie na trole do AB. Treń tam sperami na trolach, jak dobijesz do skili 40 do tren z ludzmi, i dobij do 50. Wtedy idź na cyklopy na południe od thais i treń tam do 20 lvl. Później rób jak uważasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Minimum time required to advance your distance skill: 8 hours and 6 minutes.
od 10 do 50. Minimum time required to advance your distance skill: 21 hours and 20 minutes. od 10-60 osobiscie polecam doskilowanie do tych 60moze to i zmudne, ale sie oplaca => mniej boltow/arrowow pojdzie ci na jednego moba Your Maximum Damage with Arrows: 87 przy 50 skilla Your Maximum Damage with Arrows: 100 przy 60 skilla sa to maxymalne wartosci czytaj ciosy na moba na "gola klate" bez modyfikatorow ujemnych. roznica moze niewielka, ale nie zapominaj ze te 13 obrazen moze uratowac tobie skore... sadze ze wielu graczy chcialo by miec czasem te 13 hapow wiecej...
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |