|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() IP-address blocked for 30 minutes. Please wait.
Jest to udreka kazdego kto posiada siec lanową. Sam taka posiadam i chciałbym sie zapytac czy istnieje jakies rozwiazanie tego problemu poza kupnem zewnetrznego ip.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Jedynym problemem tutaj jesteś ty.... ja tam nie mam żadnych problemów(jak się nie umie wpisywać pasów to pożniej są takie problemy ^^)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jeżeli masz przyjaznego administratora sieci, to sie z nim dogadasz i zablokuje klientowi, który jest za to odpowiedzialny port 7171
@down Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale do Tibii da się zalogowac wyłącznie przez 7171, żadne proxy tu nic nie zdziała. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-06-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() jeszcze masz proxy ^^ ale ciezko dobre znalesc wiec odradzam
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() Jedynym problemem tutaj jesteś ty.... ja tam nie mam żadnych problemów(jak się nie umie wpisywać pasów to pożniej są takie problemy ^^)
widze ze nie wiesz co mowisz bo blokada ip nie wystepuje po blednym wpisaniu pasow tylko od tego ze pare osob loguje sie w jednym momencie przynajmniej tak nam mowili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() "Problem wielu tibijczyków", jak poważnie to brzmi. Aż by się chciało na bravo.pl odesłać.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ryba a co ma proxy do tego jaki jest port? ^^ owszem, z serwerem proxy laczysz sie na jednym porcie, ale serwer proxy w tym przypadku z tibia, bedzie laczyl sie z 7171
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Oczywiście, że nic do tego nie ma, może źle się wyraziłem, albo źle mnie zrozumiałeś. W każdym razie zmiana proxy nie powinna nic dać. Pozatym bawienie sie w proxy jest do bani, net muli i w ogóle mogą być jakieś komplikacje: p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() omg ^^ uwierz mi ze by pomoglo. Przeczytaj co to jest proxy plx ^^
![]() |
#11 | |
The Witcher
|
![]() To jest standardowe pytanie, na które odpowiedź można znaleźć w FAQ.
Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down ok, ale nic nowego nie wyczytałem, kończę tą dyskusje, a niech sie dzieciak bawi w proxy. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-06-2007 o 01:12. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To ze tego uzywales to nie koniecznie musisz wiedziec co to jest ;D
Komp <-> serwer proxy <-> serwer tibi serwer tibi widzi nie Twoje IP (przez ktore nie mozesz sie polaczyc bo masz bana na 30min) tylko serwera proxy (ktory nie jest zbanowany) ktory jest posrednikiem polaczenia. Btw, skoro nie sprawdzales to po co sie klocisz? -.-
Tibia Char Info - Mój mały programik Ostatnio edytowany przez Wrotek - 13-06-2007 o 01:13. |
![]() |
![]() |