![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() witam,ostatnio nurtuje mnie pytanie:
jak wyglada robienie annihilatora,dhq etc na swiatach PvP-E ? przeciez jak idziesz na anni i przezyjesz to reszta(zakladajac ze all przezyli)moga cie zabic i beda mieli z ciebie m sworda lub inna zabawke ? chyba ze odpowiednio szybko zalozysz na siebie i przy dedzie ci nie wypadnie,bo przeciez tam nie ma aoli...ktos z was spotkal sie z takim przypadkiem ? @down ostatnio coraz czesciej "przyjaciele" nasz oszukuja,okradaja,zabijaja,czyli ogolnie zdradzaja,teraz nikomu w tej grze nie mozna zaufac,nawet jesli zna sie ta osobe z rl... @2down dlatego wzielem slowo przyjaciel w cudzyslow Ostatnio edytowany przez Sanyol_Master - 14-06-2007 o 15:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Radwanice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 53+
![]() ![]() |
![]() Przyjacielami nie są osobami przypadkowymi, jeśli ten "przyjaciel" Cię okradł itd. to znaczy, że nie był Twoim przyjacielem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() @3up
nie tak od razu nikomu @topic Ja słyszałem o przypadkach w których w czasie walki sie nawzajem mordowali np. jakiś sorc z 120 levelem bil z visa knight z 103 levlem i knight padł
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() jeżeli ktos uwaza ze tam nie ma Aoli to jest w bledzie. Aole sa tylko zadko kto nosi, bo sie nie oplaca za czesto mozna pasc. zazwyczaj tam wysoko lvlowi gracze chodza w c secie.
Wogole kto ci powiedzial ze tam nie ma aoli??
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avallach
Finally, blessings or amulets of loss are not available on PvP-enforced game worlds. Zatkało kakao? Emcess. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto pisze na PvP-e ,że szuka teamu na Ani?? to nawet na deserta trzeba mieć niezłych kumpli żeby Cię nie zabili a co dopiero na Ani
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Blondynka
|
![]() Na pvp-enf nie ma tych amuletow. Kto to powiedzial? Probowalam kupic na takim swiecie, nie dalo sie... Eremo nic nie wiedzial o takim amulecie
![]() I jeszcze jedno.. Ludzie, nie przesadzajcie. Tak czesto sie nie pada. Na zwyklym pvp szybciej mnie zabili. Trzeba wiedziec po prostu gdzie chodzic... A co do questa sa 3 wyjscia (podobnie z desertem). Albo brac zaufanych ludzi, albo zaryzykowac... Albo sie wylogowac po tym, jak otrzymamy nagrode ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
czyli albo 1 albo 2... xP viero to raczej niemozliwe,bo taki sorc w zyciu by sie nie wyuhal...visowac na anni ? dobre sobie...tam sie wyuhac nie idzie a gdzie jeszcze w miedzy czasie visowac ![]() czyli nie oplaca sie grac na pvp-e bez b.dobrych kumpli z rl z ktorymi mozna by zrobic annihilatora... Ostatnio edytowany przez Sanyol_Master - 14-06-2007 o 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() w anhi nie da sie wylogowac :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() da sie...ale po zalogowniu logujesz sie za drzwiami do anni albo w swiatyni...ponac jest cos takiego xP
@down czy ja powiedzialem ze mam takich znajomych ? co z tego ze wezmeisz nagrode na desercie po tym jak all wyjda jak cie moga udupic po tym jak wyjdziesz po schodkach? @2down niby ta... Ostatnio edytowany przez Sanyol_Master - 14-06-2007 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
@topic, proste, przed anni mowisz wszystkim ze bierzesz nagrode dopiero jak oni wyjda z rooma ( ja tak zawsze robie na desercie x] )
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Blondynka
|
![]() To przepraszam. Ten quest to nie moj poziom, i jakos niemozliwe jest bym wogole go zrobila. A sposob ten dziala na desercie
![]() Cytuj:
Ale nawet na takim swiecie sa jakies zasady, i jesli masz ten 100 lvl to bez konsekwencji nikt cie nie zabije... Tak samo wewnatrz guildi. Nie jest tak strasznie, jak sie wydaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Świat: Titania
|
![]() W roomie nie da się wylogować. Wiem, bo widziałem jak rl ziomek robił anni, znikło mu battle i było napisane coś na zasadzie "nie możesz sie wylogować w tym miejscu".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Świat: Titania
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() hehehe ;D ludzie... pozyjemy zobaczymy
![]() moim zdaniem nieda sie tam lognac ani nic z tych rzeczy... bo to by bylo chore... 150 najcik zrobil anni... dal loga przy nagrodach jakas wiara chce se anni zrobic to on przedtem otwiera drzwi soluje demy ![]() nie odbiegajac od tematu... na pvp e niegram ale domyslam sie ze tam niema takiej wiary ze za nic uwalaja jak masz 100+lv... fakt zawsze sie ktos znajdzie ;D pozdro ![]() pierw wbijcie na pvp e 100lv ;D
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Ciut sie znam na tym sprawach ^^ i poprostu bierzesz zaufaną ekipe i jak juz zabiłes demony bierzesz stone skina trzymasz na uhu otwierasz skrzynie i szybko w tp ... i za tp (przed anim) ma sie pelno kumpli ... ktorzy maja aola lub ci dadza aola bo na aniego sie raczej nie bierze hyba ze sie ma fajne eq.Nie jest tak zle na epvp ponieważ nie ma tak dużo noobow na wiekszych levelach i ludzie są lojalni .
Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 22-06-2007 o 23:07. |
![]() |
![]() |