![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czy graliście w tą grę? Jest bardzo fajna.Można ją ściągnąć z tąd
http://www.newerth.com/?id=downloads...tandalone***** Spokojnie tu nie ma keyloggera jak niewieżycie to zeskanujcie. Ta gra zaczyna się tak.Wybierasz drużynę(bestie, legion ludzi)i walczysz z wrogą drużyną(z innymi graczami).Z zabitych graczy wypada kasa za którą można kupić lepszą postać i lepszą broń(niektóre są za free).Musisz zniszczyć główny budynek wrogiej drużyny(bestie-lair, ludzie-stronghold) i bronić swojego.Mój nick Bezi.Bardzo zachęcam do tej gry.Jestem w niej dobry i rozwalam każdego. ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() A to my mamy kurwa odgadnąć jakie mają wymagania?Podaj je człowieku....
@edit Sciągnąć sie nie da lol?? Ostatnio edytowany przez BlakHant - 15-06-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Twój ojciec zabawiał MEGO PANA
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie wiem jakie ma wymagania ale wiem że małe.Jak się ściągnąć nie da?Kliknij na download!!!!l
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() @Up
Chłopcze, nie krzycz tu na ludzi jeśli mówią mądrzej od Ciebie... Nie da się ściągnąć z linku który podałeś bo masz za mało postów, więc link ma na końcu **** ... BTW. Skoro już postanowiłeś zrobić temat o tejże grze, mogłeś ją bardziej opisać... Teraz to podchodzi nawet troche pod spam (szczególnie 2 post) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() chyba juz byl temat o tej grze o o tutaj http://forum.tibia.pl/showthread.php...ghlight=savage btw gram w to juz ze pol roku glownie bestiami choc planuje nauczyc się legionem. A Jaka jest wasza ulubiona bron u kazdej frakcji. U mnie lightning u besta (znaczy 3 bron ze strata weapon) i launcher z legionu(3 bron z chemical weapons)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |