|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam. Od razu mówię ze przeszukałem forum ale najnowszych informacji o Lunarze niestety nie znalazłem stąd moje pytanko.
Grałem w tibie jakieś 2-3 lata temu właśnie na Lunarze i było całkiem wporząsiu. Zrobiłem sobie dłuższą przerwę i teraz zacząłem grać na Thorii (co było ogromnym błędem...) Jako że nie chcę znów grać miesiąc i "stracić" postać chciałbym się dowiedzieć co tam sie na tej Lunarce dzieje ;] Jest spokojnie czy wojny i evul PA? Wiem że LoA ciągle trzyma władzę ale czy jest to w takim stopniu jak było kiedyś czy teraz przesadzają? Jest szansa dłuższego pogrania? Czy może zacząć na jakimś całkiem innym świecie? Help plx?;] Z góry dzięki za odpowiedzi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord of the Universum
Profesja: Elite Knight
Gildia: Pure Serenity
Świat: Lunara
Poziom: 113
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Kilka 120lvl+ postanowiło skończyć grę i założyli MiP (Murder in Progress). Zabili kilka high lvli w tym Ślepego (203 ek). Potem MiP przekształciło się w RV (Reverto Vox), doszło sporo high lvli i obecnie prowadzą wojnę z LoA.
Jeśli chodzi o pkerów, to w Ank jest ich dość pełno, zabijają afkerów pod domkiem. Jeśli chodzi o FACCowe tereny, to najgorsze moim zdaniem jest Carlin, w którym aż roi się od noobów i pkerów. Nie lepsze jest też Thais niestety;/ (A początek mojej gry zaczynał się właśnie w tym mieście i był spokój) Ceny są tragicznie niskie! Z jednej strony dla Ciebie jest to wielki plus, bo szybko zdobędziesz dobry ekwipunek, ale gdy już troche "podrasujesz" postać, to ciężko będzie zarobić. Nie wiem jak jest na innych światach, ale ja nie narzekam. Zapraszam! ![]() |
![]() |
![]() |