|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() yoOo.. mam takie pytanie gram na Elysi Enslaved Rexcorp i wszyscy ci co mieli Enslaved przed nickiem dostali namelocka a ja nie dostałem a mam zmienić nicka o.O Wiec mam pytanko jak zrobic i co napisać żeby dali mi również namelocka Z góry thx
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Poszukać jakiegoś skorumpowanego tutora(chociaz, jeżeli mówisz że wszyscy z takim imieniem dostawali locka, to nie musi być skorumpowany:P), i poprosić, żeby użył magicznej kombinacji ctrl+y i zgłosił Twoje imię do namelocka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() wciśnij CTR +R i napisz:
I WANNA NAJMLOK, PLX GIMME, GIMME, PLX GIMME, BR? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A tak na serio to rzeczywiscie CTRL+ r i napisz bo angielsku, ze chcesz name locka, poniewaz cos tam..... Jak nie znasz angielskiego to ci to napisze ![]()
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() no właśnie nie znam za dobrze anglika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Darłowo/Harmonia
|
![]() O Własnie a Może wiecie czy jest na Harmoni jakis Polski Tutor jak tak to podajcie nika plz !!!
>>Tedunio<< >>Knight 41 zaraz 42<< >>Harmonia<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
|
![]() Mam pytanie: a co dokładnie daje namelock??
EDIT: sorry juz wiem wystarczylo zajrzec na tibia.com i poczytac troche. czemu tutaj nie mozna usuwac wlasnych postow?? Ostatnio edytowany przez Cristal Relic - 06-10-2004 o 17:18. |
![]() |
![]() |