|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Zaczelo sie to co sie musialo zaczac!!!
Wojna na Galanie tylko watpie czy Dt odpuszcza tak Latwo!!! POwodzenia wszystkim !!! http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=511344
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() huahahahahahauhahuhauahuahu co za KRETYN
to juz bedzie 4 wojna lol wojna? to nawet nie bedzie wojna 4 kolesi zostalo wykopanych i szukaja wsparcia a ty palancie naucz sie czytac i przeczytaj co to znaczy wojna a moze tego posta nie zrozumiales? a moze forum galany czytasz od dzis? jestes skonczonym palantem narazie ps. nawet temat mowi nam "czy to mozliwe?" ale nie ty skonczony DEBILU mowisz o wojnie jestes skonczonym NOOBEM prosze nie postuj wiecej dla twojego i naszego dobra kthxbye xD ps2 chcialem bardzo przeprosic za wulgarny jezyk ale na tego kolesia brak mi okreslen ![]() Ostatnio edytowany przez evaver - 05-10-2004 o 17:27. |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Czy ludzie są już całkiem niezdolni do normalnej rozmowy, dyskusji? Mógłbym zrozumieć taką odpwiedeź w temacie na temat "Ojejku, dlaczego zablokowali mi IP" (jakas plaga ostatnio:P), ale to jest całkiem dla mnie całkiem nie pojęte. Nie mam pojęcia co się dzieje na Galanie, ale jeżeli nie zgadzasz się z czyimś zdaniem, lub chcesz kogoś poprawić, to czy nie da się tego kulturalnie zrobić, bez wstawania co drugie zdanie "palancie", "kretynie", "noobie"? Chcesz się wyżyć? To weź, znajdź sobie jakieś zajęcie, sport, czy cokolwiek, a nie rzucaj stekiem wyzwisk w każdego kogo popadnie...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Wspaniały przykład wzorcowego CHAMSTWA ...
Można komuś nawymyślać , ale trzeba to zrobić w cywilizowany sposób. Trochę śmieszno , trochę straszno ... A ty kolo wyżywasz się jak sadysta jakiś ... Całuj psa w nos , z takimi postami ... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
|
![]() "a ty palancie naucz sie czytac i przeczytaj co to znaczy wojna
a moze tego posta nie zrozumiales? a moze forum galany czytasz od dzis? jestes skonczonym palantem narazie" Gratuluję konstruktywnej krytyki. Pomyśl nad karierą w sejmie, bo tam też takie debile, jak ty pracują. ps. I co sie dziwic że Polska jest biedna??? Kraj jest taki, jacy są jego obywatele. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @evaver
Stary odpowiedz na poziomie !!! Za dlugo Z DT przebywasz , Jesli chodzi ci o tamte male bitewki to spoko ale jak ****a nie wiesz co sie dzieje to zamknij Pysk psie!!! Patrzysz z boku A ja ****a siedzie W tym gownie od poczatku i ****a lepiej wiem od ciebie!!! Tym Razem DT nie spotka kilku Chojrakow tylko ****a Cala Armie Na wszystkich lvl!!! n/c
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() ty po***any palancie psie do mnie mowisz?
to ja z dt siedze od dobrych 6 miesiecy gram na galanie od pierwszego dnia i mi mowisz ze nie wiem co sie dzieje? ****a takich kolesi jak ty powinni w cyrku zamykac lol moze masz odwage zdradzic swoje imie na galanie? heh pewnie nie no ale spox znam wuchte wiary ktora jest modra w ryju a jak przychodzi co do czego do s*******aja prosze nie obrazaj mnie bo nie masz pojecia kim jestem a dla ciebie mogl bym byc BOGIEM *******ony debilu ps. jeszcze raz przepraszam za wulgaryzmy ale ludzie co tu pisza nie powinni wychodzic na ulice a moze nie wychodza dlatego takie rzeczy opowiadaja.... |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i ty taki jestes takim noobem co ma za duzo wolnego czasu i grasz po 12h na dobe w tibie z takim sie nie da normalnie gadac bo czujesz sile w tibii a rl tylko tac ci ***nąc i bys sie odrazu uspokoil -.- farewell...... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Whitestock ;]
|
![]() @Evaver
No comment, on chce chyba BANana... @Shin Chan Przybliż nam trochę o co chodzi w tej wojnie nie wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja na Galanie. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() mam 20 lat
dziewczyne prace studia (zaoczne) wiez mi ze niegram po 12h dziennie w tibie no ale cuz ty mogl bys grac tyle i nigdy nie bedziesz dobry bo tu nie tylko chodzi o lvl gram dla przyjaciol zeby z nimi pogadac posmiac sie (tak ze z takich jak wy) mieszkam w Poznaniu jesli uwazasz ze jestes w stanie pobic mnie w rl to na priv przekaze adres/telefon mozemy sie umowic mam 32 lvl uwazasz ze to tego trzeba grac po 12h dziennie? jesli tak to jestes noobem wybacz ![]() serio poprostu ludzie ktorzy uwazaja ze maja o czyms pojecie a pisza takie bzdury denerwuja mnie i to bardzo! ten co zalozyl tego posta moze nam powie kiedy mozemy sie spodziewac tego ATAKU czy nawet jak on to okreslil WOJNY? twierdzi ze siedzi w tym gownie od poczatku lol wiec moze nam powie? czekam z niecierpliwoscia pozdrawiam z wyrazami szacunku Evaver/Azez/Vebo/Evah/Azebo..... |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
Są gusta i guściki sa ludzie i ludziska i jest krzesło. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @evaver wiesz jak czytam Twoje wypowiedzi, to odnoszę wrażenie, że pisze je jakiś mieszkaniec zakładu pod specjalnym nadzorem. Zanim klikniesz na ten ładny przycisk "Wyślij odpowiedz" przeczytaj swojego posta jak by był skierowany do Ciebie, jeżeli się nie zapienisz, spoko możesz wysyłać, w przeciwnym przypadku napisz to jeszcze raz.
Wiesz, że powinieneś odwiedzić parę razy psychologa ? Bo inaczej nie zazdroszczę Twojej dziewczynie, niestety z Twoich wypowiedzi wynika, że w stosunkach miedzyludzkich nie jesteś osobą z którą dobrze się komunikuje. Przemyśl swoje zachowanie zanim następnym razem coś napiszesz. |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
:/ nie bede sie znizaj to twojego pozimu i powiem to inaczej!!! Gowno wiesz bo jak ty to ujales tylko "siedzisz" z Dt, nic mnie nie obchodzi od kiedy grasz na galanie, w cyrku nie maja wolnych etatow bo twoja mama az trzy wziela, I skad mozesz miec pojecie kim ja jestem! czy ja zaczalem cie wyzywac od kretynow..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NIE! Jeszcze ci moze nazwiska Agressorow podac co ! Wez sie nie blaznij bo to Dt juz ci na mozg siadlo!!! i NIe pisz tu posto Wiecej!!!!!!!
![]() |
#16 | ||||||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
@BlOoDfRiEnD~PkMaStEr Tak masz rację. Tylko popierasz gościa, który jest tym kogo wyzywa w swoich przemyśleniach. Tak sobie z ciekawości przeglądałem posty evaver'a i pozwolę sobie przytoczyć te ciekawsze: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jest jeszcze więcej takich ciekawych, ale nie chce mi się zamieszczać. W temacie Del'toro na Galanie!? napisałeś z 10 postów... Co chwila wyzywasz, bluzgasz, śmiejesz się z tych, którzy się chwalą a sam się jednocześnie chwalisz... Czym nas jeszcze uraczysz? evaver, czekam aż mnie zbluzgasz... bo to musi nastąpić sądząc po Twoich postach.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 06-10-2004 o 14:37. |
||||||
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() przepraszam pana evaver
nie jestem pewien mam dopiero 12lat ale chyba "cóż" się pisze przez ó ale moge się mylić i proszę mnie nie zbluzgać |
![]() |