|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega powiedzial do mnie : Wejdz na strone www.go.go.pl . Wszedlem i ujzalem zonka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Darmowa domena.Możesz sobie to zrobić z każdą stroną internetową.Tu Twój kolega w darmowej domenie poprostu napisał adres strony tibia.pl i nazwał domenę go.go.pl .Wiem ,że trochę sie zamotałem ,ale mam nadzieję ,że rozumiesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Teraz krótkie objaśnienia: Domena - adres internetowy Przekierowanie - po kliknięciu bądź wpisaniu danego adresu bujasz się na ustaloną przez właściciela domeny stronę Przykład: Masz telefon (strona internetowa). Włączasz sobie usługę przekierowania jeśli nie odbierasz np. przez 15 sekund (wykupujesz, wynajmujesz sobie domenę). Ustawiasz sobie, że w przypadku gdy nie odbierzesz telefonu po tych 15 sekundach, dzwoniący automatycznie przekierowywany jest np. na numer stacjonarny twoich rodziców (po kliknięciu/wpisaniu adresu użytkownik przekierowywany jest na ustaloną przez ciebie stronę www). domena -> nazwa domeny + nadanie punktu docelowego -> punkt docelowy domena xxx.darmowedomeny.pl -> malasztuczka.darmowedomeny.pl + przekierowanie na www.tibia.pl -> www.tibia.pl (tutaj znajduje się użytkownik) Jaśniej objaśnić już się tego nie da. Proszę podarować sobie komentarze typu: na h*j on tyle pier***ił, chciał aby każdy następny czytający ten temat widział jasno o co chodzi. Typowe IDIOT FRIENDLY. Uwierzcie, niektórzy nie kumają naprawdę o wiele prostszych rzeczy ![]()
![]() |